Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
45 000 Kč za měsíc

C - Úsporná
Počet obrázků11
Pronájem zařízeného luxusního designového bytu 3kk 90m2, garáž i parkovací stání, 5 patro, výtah, Bořivojova, Praha 3 - Žižkov
  • 3+kk
    Dispozice
  • Osobní
    Vlastnictví
  • 90 m2
    Plocha
  • 5
    Podlaží
  • Cihlová
    Budova

Pronájem zařízeného luxusního designového bytu 3kk 90m2, garáž i parkovací stání, 5 patro, výtah, Bořivojova, Praha 3 - Žižkov

Bořivojova, Žižkov, Praha, okres Hlavní město Praha

Cítit se jako doma budete v luxusním designovém bytě, který se nacházím na pátém patře nové rezidence U Prokopa v Bořivojově ulici v krásné lokalitě kde minulosti žili Češti velikáni kulturního života.
Byt je zařízen moderním a vkusným designovým nábytkem, který vytváří příjemnou rodinou atmosféru.

Srdcem bytu 3kk 90m2 je prostorný a díky velkým oknům světlý obývací pokoj s nadstandardní kuchyní. Skvělá dispozice bytu, kterou doplňuje velká vstupní hala, dvě ložnice i úžasně řešená koupelna poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení a je skutečným místem relaxace a odpočinku.

Další výhodou tohoto bytu je vlastní garáž i parkovací stání.

Rezidence U Prokopa se nachází v lokalitě, kde je všude blízko. V okolí najdete veškerou občanskou vybavenost, základní školy české i zahraniční, restaurace, obchody, kavárny a další.

Navíc, veřejná doprava je také v blízkosti, což vám umožní rychle se dostat do centra města nebo kamkoliv jinam, kam potřebujete. Nízké náklady na bydlení poplatky domu 2000,-Kč, zálohy na topení a teplou vodu 1500,-Kč, záloha na vodu 200,-Kč/osoba. El. energie bude po dohodě převedena na nájemce. Garaž 3000/ měsíc . Jednoduché připojení k internetu.

Celkově vzato, tento luxusní byt v rezidenci U Prokopa je ideální volbou pro ty, kteří hledají luxusní bydlení v příjemné lokalitě odkud je všude blízko.

Informace o nemovitosti

Okres
Hlavní město Praha
Obec
Praha
Městská část
Praha 3
Část obce
Vinohrady
Ulice
Bořivojova
Datum aktualizace
14.3.2024
Kategorie
Byty
Číslo podlaží v domě
5
Dispozice bytu
3+kk
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Velmi dobrý
Budova
Cihlová
Počet podlaží objektu
6
Elektřina
230V
Voda
Dálkový vodovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední elektrické
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Komunikace
Betonová, Dlážděná, Asfaltová
Energetická náročnost
C - Úsporná

Kontaktovat makléře