Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací
Rozumím

MENU

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ
ve smyslu ustanovení čl. 13 nařízení GDPR

1. OBSAH A ÚČEL DOKUMENTU

  • 1.1. V tomto dokumentu jsou obsaženy informace týkající se ochrany osobních údajů poskytnutých návštěvníky webových stránek https://www.rkevropa.cz/, našimi klienty a zájemci o naše služby.
  • 1.2 Účelem tohoto dokumentu je seznámit Vás (subjekty údajů) s Vašimi právy a poskytnout Vám srozumitelné informace o tom, jak bude s Vašimi osobními údaji nakládáno.
  • 1.3. Při nakládání s osobními údaji se řídíme Nařízením (EU) 2016/679, tj. obecným nařízením o ochraně osobních údajů, které vstoupilo v účinnost dne 25.5.2018 a je všeobecně známé pod zkratkou GDPR. Kliknutím na číslo nařízení v předchozí větě se dostane přímo na text tohoto předpisu a najdete tam i přesná znění právních ustanovení, na které v tomto textu níže odkazujeme.
  • 1.4. Obsah, který na vás v tomto dokumentu čeká: 1. Obsah a účel dokumentu 2. Správce osobních údajů – kdo jsme a jak nás můžete kontaktovat? 3. Jaké osobní údaje zpracováváme a jak je získáváme? 4. K jakým účelům osobní údaje zpracováváme, po jakou dobu a co nás k tomu opravňuje? 5. Informace o vašich právech v oblasti ochrany osobních údajů 6. Další důležité informace pro uplatnění vašich práv

2. SPRÁVCE OSOBNÍCH ÚDAJŮ KDO JSME A JAK NÁS MŮŽETE KONTAKTOVAT?

EVROPA services s.r.o.
IČ 25788051
se sídlem Václavské náměstí 793/36, Praha 1, PSČ 110 00
společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze,
pod sp. zn. C 70284
kontaktní e-mail: centrala@rkevropa.cz
naše webové stránky: www.rkevropa.cz/

3. JAKÉ OSOBNÍ ÚDAJE ZPRACOVÁVÁME A JAK JE ZÍSKÁVÁME?

  • 3.1. Zpracováváme údaje, které nám sami poskytnete. V konkrétních případech může jít zejména o poskytnutí údajů vyplněním některého z formulářů na našich webových stránkách (kontaktní formulář pro zájemce o franchisu, kontaktní formulář pro online odhad ceny nemovitosti, kontaktní formulář pro zájemce o prodej/pronájem nemovitosti, kontaktní formulář pro zájemce o výkupy nemovitostí, kontaktní formulář pro zájemce o zaměstnání a spolupráci, obecný kontaktní formulář pro zájemce o služby a další), uvedením údajů do zřízeného uživatelského účtu v našem eshopu, poskytnutí údajů při přípravě smluv a souvisejících dokumentů a v souvislosti s realizací smluv (tj. v souvislosti s poskytnutím služeb), při osobním kontaktu, telefonicky, písemně, mailem nebo jinými komunikačními prostředky (sms zprávy, zprávy v aplikacích typu skype, FB messenger a jiné).
  • 3.2. Zpracováváme i údaje, které sami zveřejníte na internetu a zejména na sociálních sítích (např. Facebook, Instagram, Linkedin) a údaje z veřejných rejstříků (zejména pro uvedení či kontrolu vašich identifikačních údajů do smluv).
  • 3.3. Pokud pro zpracování některých osobních údajů pro konkrétní účely zpracování musíme mít váš souhlas, pak takové údaje k danému účelu zpracováváme jen s vaším souhlasem.
  • 3.4. Údaje nám poskytujete zásadně dobrovolně, jen v některých případech bychom vám bez poskytnutí údajů nebyli schopni poskytnout sjednanou službu. Povinně nám údaje poskytujete pouze v případech, kdy tak přímo ukládá zákon.
  • 3.5. Osobní údaje mohou spadat do kategorie „běžných osobních údajů“ anebo může jít o zvláštní kategorie údajů, tj. citlivé údaje, kdy pro jejich zpracování právní předpisy stanoví přísnější podmínky.
  • 3.6. Běžné osobní údaje, které zpracováváme:
     

    Jméno, příjmení, titul, adresa, IČ, DIČ, telefonní číslo, e-mail, datum narození, vzdělání (pouze uchazeči o zaměstnání), specifikace vlastněné nemovitosti (pouze zájemci o odhad ceny nemovitosti/prodej/pronájem a související služby).

  • 3.7. Nezpracováváme žádné zvláštní kategorie osobních údajů.

4. K JAKÝM ÚČELŮM OSOBNÍ ÚDAJE ZPRACOVÁVÁME, PO JAKOU DOBU A CO NÁS K TOMU OPRAVŇUJE?

  • 4.1. Zpracování osobních údajů za účelem uzavření smlouvy a plnění smluvních povinností
     

    Abychom s vámi mohli uzavřít smlouvu, poskytnout Vám sjednané plnění a vést i s tím související komunikaci, zpracováváme tyto běžné osobní údaje: Jméno, příjmení, titul, adresa, IČ, telefonní číslo, e-mail, datum narození, vzdělání (pouze uchazeči o zaměstnání) a specifikace vlastněné nemovitosti (pouze zájemci o odhad ceny nemovitosti/prodej/pronájem a související služby).

    Právním titulem (oprávněním) pro zpracovávání těchto údajů je uzavření smlouvy a plnění smluvních povinností ze smlouvy uzavřené mezi námi. Takovou povinností může být například poskytnutí sjednané služby. Přitom nemusí jít vyloženě o smlouvu uzavřenou v klasické tištěné podobě, vlastnoručně podepsanou. Může jít např. i o smlouvu uzavřenou ústně, po telefonu nebo vyplněním a odesláním kontaktního formuláře na webových stránkách a naším potvrzením takové objednávky.

    K tomuto účelu osobní údaje zpracováváme po dobu trvání smluvního vztahu mezi námi. Po skončení smluvního vztahu jsou pak některé údaje uchovávány pro účely plnění právních povinností nebo pro účely oprávněného zájmu, jak se dočtete v následujících částech tohoto dokumentu.

  • 4.2. Zpracování osobních údajů pro splnění povinností z účetních, daňových a dalších právních předpisů
     

    Abychom dostáli povinnostem vyplývajícím z platných právních předpisů, zejména v oblasti účetnictví, daňového práva a archivnictví, zpracováváme tyto údaje: Jméno, příjmení, titul, adresa, IČ, DIČ.

    Doba, po kterou jsou údaje zpracovávány, je stanovena přímo příslušnými právními předpisy, které nám povinnost jejich zpracování ukládají.

  • 4.3. Zpracování osobních údajů pro účely oprávněných zájmů našich nebo třetí osoby
     

    Oprávněný zájem může pokrývat celou řadu situací. Proto vás informujeme o oprávněných zájmech, pro které osobní údaje zpracováváme:

    • Oprávněným zájmem je ochrana a prokázání našich práv a právních nároků, zejména z uzavřených smluv anebo způsobené újmy. Pro tyto účely zpracováváme osobní údaje po dobu 4 let po ukončení smluvní spolupráce nebo našeho posledního kontaktu, pokud k uzavření smlouvy nedošlo. Tato lhůta je stanovena vzhledem k promlčecím lhůtám nároků se zohledněním toho, že se o případném u soudu uplatněném nároku nemusíme dozvědět hned v okamžiku jeho uplatnění druhou stranou. Pro tyto účely jsou uchovávány údaje ze smluv a naší vzájemné komunikace.

    • Oprávněným zájmem je dále přímý marketing. Pro zasílání obchodních sdělení námi nebo některou z našich franchisingových poboček budeme zpracovávat tyto osobní údaje našich klientů: jméno, příjmení, adresa, e-mail. Zasílání obchodních sdělení na váš mail můžete vždy jednoduchým způsobem ukončit kliknutím na odkaz v mailu uvedený. Pokud bychom pro zaslání naší nabídky nebo informací o novinkách používali klasickou tištěnou formu nebo telefonní hovor nebo některou z komunikačních aplikací typu skype, messenger, i zde budeme respektovat, pokud nám dáte vědět, že si další kontakt nepřejete.

  • 4.4. Zpracování osobních údajů na základě vašeho souhlasu
     

    Pokud nám udělíte svůj souhlas, budeme zpracovávat vaše osobní údaje k zasílání nabídky našich služeb. Váš souhlas budeme k tomuto zpracování potřebovat v případě, že nejste našim klientem. Pokud nám mimo to udělíte i další souhlas, budeme zpracovávat vaše osobní údaje i k zasílání nabídky služeb/produktů našich obchodních partnerů.

    Před tím, než nám Váš souhlas udělíte, budeme vás informovat o tom, jakých údajů a k jakému konkrétnímu účelu zpracování se bude souhlas vztahovat. Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat. Pokud ovšem některé Vaše osobní údaje zpracováváme i na základě jiného právního titulu, budeme pro tyto účely osobní údaje zpracovávat i po odvolání vašeho souhlasu, protože k takovým konkrétním účelům souhlas nutný není.

  • 4.5. Zpřístupnění osobních údajů jiným osobám
     

    Za účelem vyřízení Vaší poptávky poskytnutí služby realitního zprostředkování, spolupráce nebo zaměstnání, kterou jste učinili prostřednictvím kontaktního formuláře na webových stránkách www.rkevropa.cz/ předáme Vámi předané osobní údaje příslušné franchisingové pobočce, která Vás bude kontaktovat.

    Se zajištěním některých našich smluvních nebo zákonných povinností nám pomáhají další osoby, které jsou v pozici zpracovatelů. Zejména se jedná o spolupracující účetní, advokátní kanceláře, poskytovatele datových úložišť a softwarových aplikací, franchisingové pobočky, dodavatele osobních automobilů a jiné. Se zpracovateli máme uzavřené písemné smlouvy, ve kterých je sjednáno plnění povinností v oblasti ochrany osobních údajů, aby Vaše údaje zůstaly v bezpečí.

    Osobní údaje budou zpřístupněny i příslušným správním orgánům, pokud nám takovou povinnost ukládá zákon (tj. zejména v případě provádění kontroly, při které je daný orgán oprávněn předložení osobních údajů vyžadovat).

5. INFORMACE O DALŠÍCH VAŠICH PRÁVECH V OBLASTI OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

  • 5.1. Právo na přístup k osobním údajům Jde o právo na potvrzení, zda zpracováváme Vaše osobní údaje a pokud ano, pak na přístup k těmto údajům a informacím o jejich zpracování.
  • 5.2. Právo na opravu osobních údajů Jde o právo na to, abychom bez zbytečného odkladu opravili nepřesné osobní údaje, které se Vás týkají. S přihlédnutím k účelům zpracování máte právo na doplnění neúplných osobních údajů, a to i poskytnutím dodatečného prohlášení (ve kterém uvedete údaje úplné).
  • 5.3. Právo na výmaz osobních údajů (právo „být zapomenut“) V případech stanovených zákonem nebo GDPR máte právo požadovat, abychom bez zbytečného odkladu vymazali Vaše osobní údaje (v GDPR jsou důvody uvedené v čl. 17, včetně uvedení výjimek, kdy se výmaz neprovede).
  • 5.4. Právo na omezení zpracování V případech stanovených v čl. 18 GDPR máte právo požadovat, abychom omezili zpracování Vašich osobních údajů.
  • 5.5. Právo na přenositelnost údajů Za podmínek stanovených v čl. 20 GDPR máte právo získat své osobní údaje a předat je jinému správci. Je-li to technicky proveditelné, máte právo požadovat přímo předání jinému správci.
  • 5.6. Právo vznést námitku V případech, kdy osobní údaje zpracováváme pro účely oprávněných zájmů, máte právo vznést námitku proti takovému zpracování a pak nadále nebudeme údaje zpracovávat, pokud náš oprávněný zájem nebude převažovat nad Vašimi zájmy nebo právy a svobodami. Pokud je oprávněným zájmem přímý marketing, pak má vznesení námitky vždy za následek ukončení dalšího zpracování pro účely přímého marketingu.
  • 5.7. Právo podat stížnost u dozorového úřadu Pokud se domníváte, že dochází k porušování Vašich práv v oblasti ochrany osobních údajů, máte právo podat stížnost k Úřadu na ochranu osobních údajů. Bližší informace o úřadu i ochraně osobních údajů naleznete přímo na stránkách úřadu www.uoou.cz

6. DALŠÍ DŮLEŽITÉ INFORMACE PRO UPLATNĚNÍ VAŠICH PRÁV

  • 6.1. V případě, že budete mít další dotazy ke zpracování Vašich osobních údajů u nás, můžete nás kontaktovat na e-mailu centrala@rkevropa.cz. Zprávou na tento mail nebo zasláním písemného požadavku na naši adresu uvedenou v úvodní části tohoto dokumentu, můžete také přímo uplatnit vaše práva, o kterých píšeme v článku 5. Jen si dovolujeme upozornit, že pro účely ověření toho, že požadavek je uplatněn opravdu přímo vámi, Vás můžeme poté ještě kontaktovat a totožnost a požadavek si přiměřeným způsobem ověřit. Totéž platí i pro případnou telefonickou a obdobnou komunikaci.
  • 6.2. Aktuální znění tohoto dokumentu naleznete vždy na stránkách www.rkevropa.cz/zpracovani-osobnich-udaju-gdpr. Toto znění je účinné od 25.5.2018

Nejnovější nemovitosti

3 120 000 Kč
Počet obrázků6
Prodej krásného bytu 1kk, 30m2
Rybářská, Staré Brno, Brno, okres Brno-město
16 000 Kč za měsíc
Počet obrázků6
Podnájem kancelářského prostoru ulice Na Roudné, Plzeň
Na Roudné, Severní Předměstí, Plzeň, okres Plzeň-město
567 Kč za m2
Počet obrázků10
Prodej pozemku 1057 m², Krchleby okr.Benešov
Krchleby, Křečovice, okres Benešov
2 980 000 Kč
Počet obrázků11
Prodej bytu 1+1, 34 m2, OV, Praha 8 - Střížkov
Černého, Střížkov, Praha, okres Hlavní město Praha
30 000 Kč za měsíc
Počet obrázků10
Luxusní byt 4+kk, 108m2, 2x Balkon, Praha 2, Korunní ulice
Korunní, Vinohrady, Praha, okres Hlavní město Praha
380 Kč za m2
Počet obrázků5
Vinařice - prodej pozemku 12 505 m2 určeného ÚP k zástavbě RD
Vinařice, Týnec nad Labem, okres Kolín
8 000 Kč za měsíc
Počet obrázků9
Pronájem bytu 3+1 Jilemnice, 78 m2
Jana Weisse, Jilemnice, okres Semily
6 500 Kč za měsíc
Počet obrázků8
Pronájem bytu 1+1 Jilemnice, 38 m2
Jana Weisse, Jilemnice, okres Semily
970 000 Kč
Počet obrázků8
Prodej nebytového prostoru 24m2 Praha 2 Vinohrady
Na Kozačce, Vinohrady, Praha, okres Hlavní město Praha
16 000 Kč za měsíc
Počet obrázků4
Pronájem obchodních prostor 57 m2, ulice 5.května, Liberec - Staré Město
5. května, Liberec I-Staré Město, Liberec, okres Liberec
550 500 Kč
Počet obrázků17
Hněvětice, Zhoř, rodinný dům ve výstavbě, pozemek o celkové ploše 1086 m2, prodej
Hněvětice, Skuteč, okres Chrudim
48 000 Kč za měsíc
Počet obrázků9
Pronájem bytu 4+kk, 142,5m2, Praha 4 - Michle
Baarova, Michle, Praha, okres Hlavní město Praha
5 650 000 Kč
Počet obrázků3
Prodej stavebního pozemku 4500 m2
Luženská, Rakovník II, Rakovník, okres Rakovník
1 170 000 Kč
Počet obrázků4
Prodej stavebního pozemku 1110 m2
Luženská, Rakovník II, Rakovník, okres Rakovník
1 865 000 Kč
Počet obrázků4
Prodej stavebního pozemku 1185 m2
Luženská, Rakovník II, Rakovník, okres Rakovník
98 670 Kč za měsíc
Počet obrázků13
Multifunkční komerční objekt 759m2, Praha 4, Hodkovičky
V náklích, Hodkovičky, Praha, okres Hlavní město Praha

Mapa poboček