Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
Novinka
10 000 000 Kč
Počet obrázků20
Prodej komerčního objektu o rozloze 6 123m2
  • Komerční
    Využití pozemku
  • 250 m2
    Celková plocha

Prodej komerčního objektu o rozloze 6 123m2

Nabízíme k prodeji unikátní pozemek o celkové rozloze 6123 m2 se zastavěnou plochou 250 m2. Pozemek se nachází v krásné krajině a částečně zasahuje do chráněné krajinné oblasti Brdy, která přímo vybízí k turistice či cyklovýletům v krásné přírodě.
S výbornou dojezdovou vzdáleností do Plzně a také do Prahy.

V obci Zaječov najdete základní občanskou vybavenost.

Pozemek nyní funguje jako výrobní areál s pilou a všemi jejími technologiemi, výrobní halou, vzduchotechnikou a skladovacími prostory. Je možné pokračovat ve výrobě nebo pozemek využít ke stavbě nebo jiným účelům.

Inženýrské sítě na pozemku najdeme 220/380V a jističem 3x75A, pitná voda-městský řád, vlastní jímkou s možností okamžitého připojení na veřejnou kanalizaci. Pozemek je kompletně oplocen a příjezdová cesta je asfaltová přímo z hlavní silnice.

Areál je možné využít stávajícím způsobem nebo podle Vašich představ nenechte si ujít tuto atraktivní nemovitost v krásně lokalitě. Budeme se těšit na Váš zájem a prohlídky.

Hypoteční kalkulačka

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
884759
Provize
včetně provize
Datum aktualizace
4.5.2024
Kategorie
Pozemky
Typ pozemku
Komerční
Vlastnicví
Osobní
Plocha parcely m2
250
Odpad
Jímka
Doprava
Silnice
Komunikace
Asfaltová

Kontaktovat makléře