Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
Novinka
6 500 000 Kč

G - Mimořádně nehospodárná
Počet obrázků17
Rekreační chata s pozemkem 606 m2
  • 2 pokoje
    Dispozice
  • 56 m2
    Užitná plocha
  • 606 m2
    Plocha parcely
  • Kamenná
    Budova
  • Dobrý
    Stav objektu

Rekreační chata s pozemkem 606 m2

Pokračovací č.ev., Říčany, okres Praha-východ

V obci Radošovice, konkrétně na adrese Pokračovací č.ev. 386, se nachází zajímavá nemovitost nabízející skvělé možnosti pro rekreaci a relaxaci. S celkovou plochou pozemku 606 m² a obytnou plochou 56 m² a zděnou terasou s výměrou 12 m². Nabízí tento objekt dostatek místa pro vaše potřeby. Nemovitost se nachází v klidné oblasti obce, kde se snoubí klid venkovského života s možností využití moderních rekreačních aktivit.

Chata disponuje jedním nadzemním podlažím a jedním podzemním podlažím, což poskytuje dostatek prostoru pro vaše potřeby. Objekt je částečně zařízený a nabízí tak okamžitou možnost usídlení a využívání. Chata je zanesená v katastru obce Říčany-Radošovice a je v osobním vlastnictví, což zajišťuje bezproblémový proces převodu vlastnictví.

Chata disponuje veškerým komfortem moderního bydlení, včetně veřejného připojení k vodovodu a kanalizaci a možnosti využití plynu pro vytápění. Díky dostupnému asfaltovému příjezdu je snadný přístup k nemovitosti a veřejná doprava je v docházkové vzdálenosti.

Další možností může být investiční záměr jelikož v této lokalitě jo možnost zástavby RD a to s celkovým koeficientem 30%, 2. NP a 1.podzemním podlažím. I takto je možné nemovitost využít k Vašim představám. A v danou chvíli budete bydlet v klidné oblasti na okraji Prahy.

TECHNICKÝ POPIS: pozemek je kompletně zasíťovaný elektřina, vodovodní přípojka, vlastní studna s čerpadlem, plynová přípojka-plyn zaveden do chaty, přípojka na veřejnou kanalizaci,
chata je dřevěná s kamennou podezdívkou a z 1/2 podsklepená, ve vnitřním prostoru chaty se nachází krb, splachovací záchod, sprchový kout.

Tato nemovitost může být Vaše za 6 500 000 Kč. . V obci Radošovice a okolí je k dispozici veškerá občanská vybavenost včetně restaurací, obchodů a kulturních zařízení.

Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají klidné prostředí pro relaxaci a rekreaci daleko od rušného městského života. Buďte součástí této malebné obce a začněte si užívat život na venkově ve svém vlastním domě pro rodinnou rekreaci. Pro více informací kontaktujte naši realitní kancelář.

Hypoteční kalkulačka

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
884774
Provize
včetně provize
Okres
Praha-východ
Obec
Říčany
Ulice
Pokračovací č.ev.
Datum aktualizace
4.5.2024
Kategorie
Domy
Typ objektu
Chalupa
Dispozice domu
2 pokoje
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Dobrý
Budova
Kamenná
Plocha parcely m2
606
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Plyn
Plynovod
Doprava
Silnice, Dálnice, Silnice, Silnice, Vlak
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře