Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
Novinka
6 500 000 Kč
Počet obrázků15
Rekreační chata s pozemkem 606 m2

Rekreační chata s pozemkem 606 m2

Pokračovací č.ev., Říčany, okres Praha-východ

V obci Radošovice, konkrétně na adrese Pokračovací č.ev. 386, se nachází zajímavá nemovitost nabízející skvělé možnosti pro rekreaci a relaxaci. S celkovou plochou pozemku 606 m² a obytnou plochou 56 m² a zděnou terasou s výměrou 12 m². Nabízí tento objekt dostatek místa pro vaše potřeby. Nemovitost se nachází v klidné oblasti obce, kde se snoubí klid venkovského života s možností využití moderních rekreačních aktivit.

Chata disponuje jedním nadzemním podlažím a jedním podzemním podlažím, což poskytuje dostatek prostoru pro vaše potřeby. Objekt je částečně zařízený a nabízí tak okamžitou možnost usídlení a využívání. Chata je zanesená v katastru obce Říčany-Radošovice a je v osobním vlastnictví, což zajišťuje bezproblémový proces převodu vlastnictví.

Chata disponuje veškerým komfortem moderního bydlení, včetně veřejného připojení k vodovodu a kanalizaci a možnosti využití plynu pro vytápění. Díky dostupnému asfaltovému příjezdu je snadný přístup k nemovitosti a veřejná doprava je v docházkové vzdálenosti.

Další možností může být investiční záměr jelikož v této lokalitě jo možnost zástavby RD a to s celkovým koeficientem 30%, 2. NP a 1.podzemním podlažím. I takto je možné nemovitost využít k Vašim představám. A v danou chvíli budete bydlet v klidné oblasti na okraji Prahy.

TECHNICKÝ POPIS: pozemek je kompletně zasíťovaný elektřina, vodovodní přípojka, vlastní studna s čerpadlem, plynová přípojka-plyn zaveden do chaty, přípojka na veřejnou kanalizaci,
chata je dřevěná s kamennou podezdívkou a z 1/2 podsklepená, ve vnitřním prostoru chaty se nachází krb, splachovací záchod, sprchový kout.

Tato nemovitost může být Vaše za 6 500 000 Kč. . V obci Radošovice a okolí je k dispozici veškerá občanská vybavenost včetně restaurací, obchodů a kulturních zařízení.

Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají klidné prostředí pro relaxaci a rekreaci daleko od rušného městského života. Buďte součástí této malebné obce a začněte si užívat život na venkově ve svém vlastním domě pro rodinnou rekreaci. Pro více informací kontaktujte naši realitní kancelář.

Hypoteční kalkulačka

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
882521
Provize
včetně provize
Okres
Praha-východ
Obec
Říčany
Ulice
Pokračovací č.ev.
Datum aktualizace
4.5.2024
Kategorie
Ostatní
Typ objektu
Ostatní
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Dobrý
Budova
Smíšená
Plocha parcely m2
606
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Plyn
Plynovod
Doprava
Silnice, Dálnice, Silnice, Autobus, Vlak
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře