Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
12 400 000 Kč

G - Mimořádně nehospodárná
Počet obrázků17
Krásný dům na prodej, Zdiby
  • 3 pokoje
    Dispozice
  • 150 m2
    Užitná plocha
  • 555 m2
    Plocha parcely
  • Cihlová
    Budova
  • Rodinný
    Typ objektu
  • Velmi dobrý
    Stav objektu

Krásný dům na prodej, Zdiby

, okres Praha-východ

Nabízíme útulný dům na prodej v malebné obci Přemyšlení, Zdiby, poskytující klidné a příjemné bydlení na okraji Prahy s nádherným výhledem na Vltavu. Tato nemovitost o celkové rozloze parcely 555 m2 a užitné ploše 150 m2 nabízí ve dvou nadzemních podlažích veškeré pohodlí.

V přízemí vás uvítá prostorný obývací pokoj s krbem a kuchyňským koutem, ložnice, koupelna a samostatné WC. Technická místnost je samozřejmostí. V prvním patře jsou dvě obytné místnosti, šatna, koupelna, WC a místnost pro pračku a sušičku.

Nemovitost disponuje krásnou udržovanou zahradou s předzahrádkou, dvěma krytými parkovacími místy a dvěma kůlnami. Technické vybavení nemovitosti zahrnuje připojení na vodovod s poplatkem pouze 12 Kč za m3. Teplá voda je zajištěna elektrickým bojlerem s filtrem pro odstranění vodního kamene. Topení je zajištěno krbovými kamny na tuhá paliva v obývacím pokoji, které jsou připojeny k radiátorům s možností doplnění elektrickým vytápěním.
Nemovitost je vybavena také Wi-Fi připojením. Zdi domu jsou 37 cm silné a jsou zatepleny 5 cm izolací. Půdní prostory jsou zatepleny 16 cm minerální vatou a 25 cm foukanou minerální vatou. Dům je vybaven předokenními žaluziemi, klimatizací se samostatnou jednotkou umístěnou na domě a čističkou odpadních vod se vsakem
V obci najdete základní občanskou vybavenost a snadnou dopravní dostupnost do Prahy. Doba cesty do Prahy autem činí pouhých 10 minut, případně 15 minut MHD na stanici metra C, a to jen 4 minuty na zastávku. V současnosti je již připraven projekt na napojení obce na tramvajovou dopravu.

V okolí najdete mnoho cyklostezek pro aktivní odpočinek a malebné procházky podél řeky Vltavy. Pokud máte jakýkoli dotaz ohledně této atraktivní nemovitosti, neváhejte kontaktovat naše makléře. S radostí s Vámi naplánujeme prohlídku této zajímavé nemovitosti. A těšíme se, když Vám budeme moci ukázat nejhezčí výhled na Vltavu.

Hypoteční kalkulačka

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
395073
Provize
včetně provize
Okres
Praha-východ
Datum aktualizace
7.4.2024
Kategorie
Domy
Typ objektu
Rodinný
Dispozice domu
3 pokoje
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Velmi dobrý
Budova
Cihlová
Počet podlaží objektu
2
Plocha parcely m2
555
Elektřina
230V, 400V
Odpad
ČOV pro celý objekt
Telekomunikace
Internet
Doprava
MHD, Silnice, Dálnice, Silnice, Autobus
Komunikace
Betonová
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře