Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
3 990 000 Kč
Počet obrázků7
Rekreační chata s velkým pozemkem Chlomek, okr. Petrov
  • Zahrady
    Využití pozemku
  • 1635 m2
    Celková plocha

Rekreační chata s velkým pozemkem Chlomek, okr. Petrov

Na Pijavkách č.ev., Petrov, okres Středočeský kraj

Představte si idylickou lokalitu, kde se mísí klid venkova a pohodlí. Máme pro vás jedinečnou příležitost - k prodeji je pozemek s parcelou o rozloze 1635 metrů čtverečních ve vesnici Petrov, konkrétně v katastrálním území Sázava u Petrova.

Celková plocha stavby na pozemku činí 36 metrů čtverečních, což vám umožní plně využít potenciálu tohoto místa. Díky asfaltové komunikaci přímo k pozemku je zajištěna snadná dostupnost a pohodlné cestování. Klidné životní prostředí, daleko od městského shonu.

Tento pozemek je vhodný k rekonstrukci či dostavbě rekreačního objektu díky svému charakteru a umístění v obci s vesnickou atmosférou. V soukromí svého nového domova si užijete klid a pohodu, zároveň však budete mít všechny potřebné služby a vybavení v dosahu.

S akční cenou 3 990 000 Kč je tato nabídka skvělou investicí do vaší budoucnosti a dobrého odpočinku.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost v klidné oblasti u Petrova na adrese Na Pijavkách č.ev. 353, Chlomek, 25206 Petrov. Pro více informací a prohlídku neváhejte kontaktovat naše zkušené realitní zprostředkovatele, kteří vám rádi poskytnou veškeré potřebné informace pro rozhodnutí. Tento pozemek je připraven na nového majitele - staňte se jím vy!

Hypoteční kalkulačka

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
202980
Provize
včetně provize
Okres
Středočeský kraj
Obec
Petrov
Městská část
Sázava u Petrova
Ulice
Na Pijavkách č.ev.
Datum aktualizace
26.3.2024
Kategorie
Pozemky
Typ pozemku
Zahrady
Vlastnicví
Osobní
Plocha parcely m2
1635
Odpad
Jímka
Doprava
Silnice, Silnice, Vlak
Komunikace
Asfaltová

Kontaktovat makléře