Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
17 900 000 Kč

G - Mimořádně nehospodárná
Počet obrázků13
Luxusní vila se zahradou
  • 5 a více pokojů
    Dispozice
  • 280 m2
    Užitná plocha
  • 831 m2
    Plocha parcely
  • Cihlová
    Budova
  • Velmi dobrý
    Stav objektu

Luxusní vila se zahradou

Vilová, Panenské Břežany, okres Praha-východ

Nabízíme k prodeji zděnou vilu s dispozicí 6+KK v obci Panenské Břežany. Tato exkluzivní nemovitost se nachází v klidné lokalitě Středních Čech, jen kousek od hlavního města Prahy, podél dálnice D8. Vila disponuje hezkou zahradou o rozloze 674 m², ideální pro relaxaci či rodinné setkání, sousedící s polem a blízkým lesem. Dům má obytnou plochu 200 m² s prostorným obývacím pokojem a kuchyní. Součástí domu je 5 samostatných pokojů, 2 koupelny a 2 WC, obývací pokoj s kuchyní a krbem, terasa o rozloze 20 m² a balkon o rozloze 12 m².
Dispozice:
Přízemí: předsíň, koupelna s WC, pokoj pro hosty/ pracovna, obývací pokoj s jídelním koutem, krbem a kuchyní - vstup na terasu a zahradu. Kuchyně je vybavena všemi spotřebiči.
První patro: čtyři pokoje/ložnice se samostatnými vstupy z centrální chodby, samostatné WC, prostorná koupelna. Půda nabízí značný prostor pro skladování.

Vila je v perfektním stavu a nabízí vynikající obytné podmínky. Vytápění je zajištěno centrálním vytápěním elektrickým kotlem. K dispozici jsou 3 parkovací místa na pozemku a součástí domu je garáž. Celková cena činí 17 900 000 Kč. Dům je zapsán v katastru nemovitostí obce Panenské Břežany. Celkově se jedná o ideální příležitost pro ty, kteří hledají komfortní a prostorné bydlení s možností relaxace. Pro více informací nebo prohlídku neváhejte kontaktovat našeho realitního makléře. Samozřejmostí je občanská vybavenost - restaurace, obchod, mateřská školka, základní škola, víceúčelové hřiště, cykostezka.

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
885605
Provize
včetně provize
Okres
Praha-východ
Obec
Panenské Břežany
Městská část
Panenské Břežany
Ulice
Vilová
Datum aktualizace
12.7.2024
Kategorie
Domy
Typ objektu
Dispozice domu
5 a více pokojů
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Velmi dobrý
Budova
Cihlová
Plocha parcely m2
831
Počet míst k parkování
3
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Doprava
Dálnice, Silnice, Autobus
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře