Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
7 898 000 Kč

D - Méně úsporná
Počet obrázků7
Prodej bytu 3kk 81 m2 s lodžií 7m2 v přírodě blízko do centra, sklep 3.1m2, výtah, parkování před domem, Kloboukova, metro Roztyly, Praha 11,Roztyly, Chodov.
  • 3+kk
    Dispozice
  • Osobní
    Vlastnictví
  • 81 m2
    Plocha
  • 1
    Podlaží
  • Smíšená
    Budova

Prodej bytu 3kk 81 m2 s lodžií 7m2 v přírodě blízko do centra, sklep 3.1m2, výtah, parkování před domem, Kloboukova, metro Roztyly, Praha 11,Roztyly, Chodov.

Kloboukova, Praha, okres území Hlavního města Prahy

Tento byt 3kk 81m2 s lodžií a parkováním před domem je dokonalou volbou pro ty, kteří hledají komfortní bydlení v srdci dynamického městského prostředí s výbornou dostupností a veškerým potřebným komfortem občanské vybavenosti včetně školek a škol. Ideální pro jednotlivce, páry, nebo malé rodiny, kteří chtějí žít v centru dění, avšak s možností úniku do klidnějších částí města.

Byt se nachází v moderním bytovém domě. Interiér bytu je navržen tak, aby maximálně využil prostor a poskytl obyvatelům pohodlné a praktické bydlení. Všechny pokoje jsou světlé a prostorné, s velkými okny, která zajišťují dostatek denního světla.

Prostorný obývací pokoj s přímým vstupem na lodžie, kuchyňskou linkou a jídelním koutem může být díky své velikosti centrálním místem pro rodinný život.
Vstupní hala s vlastními vstupy do klidných pokojů i koupelny vylepšuje chytrou dispozici.
V bytě se nachází také uzavřená lodžie o výměře 6.96 m2, kde si můžete vychutnat své ranní kávy nebo odpočívat po náročném dni.

Velkou výhodou tbytu je jeho vynikající poloha, která nabízí bezkonkurenční dostupnost veškeré občanské vybavenosti. V těsné blízkosti se nachází několik obchodních center (Westfield Chodov) restaurací, kaváren, ale i zelených parků, které jsou ideální pro odpočinek a relaxaci. Ulice je také napojena na městskou cyklo stesku A22.
Zároveň je byt situován jen 480 m stanice metra Roztyly, což zajišťuje snadný a rychlý přístup do dalších částí města.

Hypoteční kalkulačka

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
808376
Poznámka k ceně
cena včetně právního servisu a odměny
Provize
včetně provize
Okres
území Hlavního města Prahy
Obec
Praha
Městská část
Praha 11
Ulice
Kloboukova
Datum aktualizace
22.5.2024
Kategorie
Byty
Číslo podlaží v domě
1
Dispozice bytu
3+kk
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Velmi dobrý
Budova
Smíšená
Počet podlaží objektu
6
Plocha lodžie m2
6
Lodžie
ano
Odpad
Veřejná kanalizace
Telekomunikace
Telefon, Internet, Satelit
Doprava
MHD, Dálnice, Silnice, MHD
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře