Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
Novinka
35 000 Kč za měsíc

C - Úsporná
Počet obrázků21
Pronájem RD dispozice 3+kk, 106m2, obec Řitka
  • 3 pokoje
    Dispozice
  • 106 m2
    Užitná plocha
  • 413 m2
    Plocha parcely
  • Dřevěná
    Budova
  • Rodinný
    Typ objektu
  • Novostavba
    Stav objektu

Pronájem RD dispozice 3+kk, 106m2, obec Řitka

K Potokům č.ev., Řitka, okres Praha-západ

Pronájem novostavby domu dispozice 3+kk, 106m2, v obci Řiťka. Jedná se o krásnou funkční stavbu, která je vhodná pro milovníky čistých tvarů a designu. V přízemí domu se nachází vstup do domu, zádveří, prostorný obývací pokoj s velkými francouzskými okny, nabízí světlost a výstup přímo na terasu a zahradu. Kuchyňská linka vybavená všemi spotřebiči a koupelna se sprchovým koutem a toaletou.
V patře domu je vytvořeno centrální místo pro odpočinek. Je zde vstup do ložnice, která je designově provázaná s lodžií, s výhledem do koruny stromů, dále druhá ložnice vhodná jako dětský pokoj, nebo pracovna. Topení je pomocí elektro kotle, podlahovými konvektory s možnou regulací, ohřev vody boljer, voda je z vrtané studny s důmyslnou filtrační jednotkou. K domu patří přilehlá technická místnost 16m2, s vlastním vytápěním, v které je umístěná sauna. Parkování je možné na pozemku pro dvě auta a další místa jsou před domem.
V interiéru je nespočet originálních detailů, je pojat vkusně monochromaticky bílo šedý akcent, kdy odstíny šedé nenápadně směřují v celkovou neutrální, ale velice hřejivou harmonii se začleněním skla, barevných doplňků nábytku a vybavení a teplých materiálů v podobě podlahových krytin.
Tento energeticky nenáročný dům vyhovuje nárokům dostupných technologii i designu a odpovídá nízkoenergetické stavbě, navíc je naprosto dokonale propojen se zahradou, v které je umístěn také kotec pro psa a výstup k ohništi.
Pokud hledáte pro svoji rodinu domov v lokalitě plné vzrostlé zeleně, v přímém kontaktu s přírodou a přesto na dosah srdci hlavního města, tak kontaktujte makléře pro dohodnutí prohlídky. Dům je k nastěhování volný od 20.května 2024

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
882540
Poznámka k ceně
+ nájemce si hradí poplatky elektřina, odvoz odpadu, jímka, internet.
Provize
+ provize RK
Okres
Praha-západ
Obec
Řitka
Ulice
K Potokům č.ev.
Datum aktualizace
3.5.2024
Kategorie
Domy
Typ objektu
Rodinný
Dispozice domu
3 pokoje
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Novostavba
Budova
Dřevěná
Plocha parcely m2
413
Elektřina
400V
Odpad
Jímka
Telekomunikace
Internet
Energetická náročnost
C - Úsporná

Kontaktovat makléře