Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
Novinka
49 000 Kč za měsíc

G - Mimořádně nehospodárná
Počet obrázků20
Pronájem rodinného domu se dvěma bytovými jednotkami 3+1, Praha 8 - Čimice
  • 5 a více pokojů
    Dispozice
  • 130 m2
    Užitná plocha
  • 466 m2
    Plocha parcely
  • Cihlová
    Budova
  • Rodinný
    Typ objektu
  • Dobrý
    Stav objektu

Pronájem rodinného domu se dvěma bytovými jednotkami 3+1, Praha 8 - Čimice

Na zámkách, Praha, okres území Hlavního města Prahy

V exkluzivním zastoupení majitele nabízím k dlouhodobému pronájmu dvoupatrový rodinný dům se dvěma bytovými jednotkami 3+1,který se nachází v klidné lokalitě v ulici Na zámkách, Praha 8 – Čimice.
V každém podlaží se nachází samostatná bytová jednotka se třemi pokoji, oddělenou kuchyní a koupelnou + WC. Vytápění zajištěno společným plynovým kotlem, ohřev teplé vody pomocí elektrického bojleru v každém podlaží. Poslední měsíční náklady, kdy majitel užíval pouze jednu bytovou jednotku činily 2.500,- Kč za elektřinu + 3.700,- Kč za plyn.
Bezproblémové parkovaní až 3 vozidel na oploceném pozemku u domu. Dále je k dispozici garáž na jedno vozidlo a zděný zahradní domek.
Nemovitost zajišťuje naprostý klid a soukromí. Protože je společný vstup do obou bytových jednotek a jednotky nejsou stavebně od sebe odděleny, je dům ideální jako dvougenerační bydlení, popř. jako bydlení s možností podnikání, nebo pro bydlení dvou známých (příbuzných) rodin.
Dům se nachází v bezprostřední blízkosti přírodní památky Čimické údolí a Drahanského údolí - ideální místo pro odpočinek v přírodě a různé sportovní aktivity. V okolí je veškerá občanská vybavenost. 5 minut pěšky je autobusová zastávka Čimice, spojení na metro C - Kobylisy a dále do centra.
Dům je k dispozici ihned. Majitel upřednostňuje dlouhodobý pronájem a požaduje po nájemci, aby udržoval zahradu. Doporučuji osobní prohlídku. Uvádím energetickou náročnost G - jelikož nemáme vypracovaný PENB.

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
882517
Provize
+ provize RK
Okres
území Hlavního města Prahy
Obec
Praha
Městská část
Praha 8
Ulice
Na zámkách
Datum aktualizace
25.4.2024
Kategorie
Domy
Typ objektu
Rodinný
Dispozice domu
5 a více pokojů
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Dobrý
Budova
Cihlová
Počet podlaží objektu
3
Plocha parcely m2
466
Počet míst k parkování
3
Elektřina
400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Plyn
Plynovod
Doprava
MHD, Silnice
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře