Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
12 000 Kč za měsíc

G - Mimořádně nehospodárná
Počet obrázků8
Moderní pěkný byt 1+KK, 69 m2, parkování, klid, pohodlí
  • 1+kk
    Dispozice
  • Osobní
    Vlastnictví
  • 69 m2
    Plocha
  • 1
    Podlaží
  • Cihlová
    Budova

Moderní pěkný byt 1+KK, 69 m2, parkování, klid, pohodlí

Vlčice, Střížovice, okres Jindřichův Hradec

Nabízíme k pronájmu krásný byt v malebné vesničce Vlčice u Střížovic. Tento zrekonstruovaný byt se nachází v zděné budově s celkovou plochou 201 m2. Byt je zařízen moderně a nabízí veškerý komfort pro vaše pohodlí. Disponuje úžasným solárním systémem pro ohřev vody a elektřiny (vytápění). Tento světlý byt se nachází na prvním patře a nabízí útulný obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem, prostornou ložnici (lze oddělit stahovací stěnou), velkou koupelnu a oddělené WC.

K dispozici jsou také dvě parkovací místa a možnost odpočinku na travnatém pozemku kolem celého domu. Majitel se nebrání ani pěstování okrasných nebo užitkových rostlin kolem domu. Byt je moderně zařízený. Celková cena k pronájmu tohoto bytu činí 12 000 Kč měsíčně + 3400 Kč za elektřinu a vodu (pro dvě osoby). Pronajímatel požaduje kauci ve výši 12 000 Kč.

Tento skvěle situovaný byt je ideální pro pracující pár, malou rodinu s maximálně třemi členy. nebo důchodce, jejichž priorita je pohodlí a klid. Budete mít možnost užívat si klidný venkovský život s veškerým komfortem moderního bydlení. Tato klidná lokalita nabízí mnoho míst na turistiku jako např u Kunžaku jsou místa jako proslulá Ďáblova prdel, Ďáblův chléb, Viklan, Vysoká věž nebo Rozhledna. V této lokalitě je ale i možnost práce v navazující obci Střížovice. V obci je školka, obecní úřad, obchod , ve Střížovicích je také sportoviště.

Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost a kontaktujte nás pro více informací nebo pro prohlídku tohoto úžasného bytu v centru malé vesničky Vlčice u Střížovic.

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
808322
Provize
včetně provize
Okres
Jindřichův Hradec
Obec
Střížovice
Ulice
Vlčice
Datum aktualizace
15.4.2024
Kategorie
Byty
Číslo podlaží v domě
1
Dispozice bytu
1+kk
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Velmi dobrý
Budova
Cihlová
Počet míst k parkování
2
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře