Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
Zlevněné
6 990 000 Kč
Počet obrázků15
Prodej stavebního pozemku 1.642 m², Havlíčkův Brod
  • Bydlení
    Využití pozemku
  • 1642 m2
    Celková plocha

Prodej stavebního pozemku 1.642 m², Havlíčkův Brod

, okres Havlíčkův Brod

Exkluzivně nabízím k prodeji luxusní rozlehlý pozemek v jedné z nejklidnějších částí Havlíčkova Brodu "Na Skalce". Velikost pozemku je celkem 1.642 m². Tvarem se jedná o nepravidelný čtyřúhelník o stranách 52 m, 52 m, 45 m a 20 m. Tento slunný, rovinatý až mírně svažitý pozemek je situován jihozápadním směrem s výhledem do okolní zeleně a na horizont. Dostupnost je po nově zbudované asfaltové komunikaci, která se zde otáčí a vrací zpět směrem k centru města. Tato silnice není a nebude dále průjezdná a proto je zde zajištěn minimální provoz, který by mohl budoucí majitele rušit. Přestože se jedná o okraj města s blízkostí volné přírody a nedaleké přehrady Žabinec, je vzdálenost do centra Havlíčkova Brodu pouhých 1,3 km.
Tato lokalita je v Havlíčkově Brodě jedinečná svým charakterem - pouze rezidenční bydlení s osmi parcelami pro výstavbu. Tento pozemek má pouze dva přímé sousedy. Aktuálně jsou již čtyři domy postavené, nebo ve výstavbě. Elektřina, vodovodní a kanalizační řad na hranici pozemku. Dle platného územního plánu je využití pozemku určené pro bydlení v rodinných domech městských a příměstských s pultovou nebo rovnou střechou. Bližší detaily regulačního plánu Vám rád sdělím osobně při prohlídce pozemku.

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
117126
Poznámka k ceně
včetně právního servisu
Provize
včetně provize
Okres
Havlíčkův Brod
Datum aktualizace
24.4.2024
Kategorie
Pozemky
Typ pozemku
Bydlení
Vlastnicví
Osobní
Plocha parcely m2
1642
Odpad
Plyn
Plynovod
Doprava
MHD, Silnice, Autobus, Vlak
Komunikace
Asfaltová

Kontaktovat makléře