Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
Zlevněné
4 600 000 Kč

G - Mimořádně nehospodárná
Počet obrázků8
Dům s velkou zahradou
  • 5 a více pokojů
    Dispozice
  • 153 m2
    Užitná plocha
  • 1791 m2
    Plocha parcely
  • Cihlová
    Budova
  • Rodinný
    Typ objektu
  • Dobrý
    Stav objektu

Dům s velkou zahradou

Horní Lapač, okres Kroměříž

Na prodej nabízíme rodinný dům v obci Horní Lapač, ve Zlínském kraji. Tento dům s číslem popisným 62 byl postaven v roce 1958 a nabízí celkovou plochu pozemku 624 m² s užitnou plochou 153 m². Okolí domu tvoří rozlehlá zahrada o rozloze 1167 m², ideální pro relaxaci a trávení času venku.

Dům disponuje celkem dvěmi patry, a je kompletně podsklepen. Dům nebyl delší dobu obýván, ale je stále v dobrém stavu. V prvním podlaží nabízí ložnici, obývací pokoj, kuchyň vybavenou klasickými kamny na dřevo, koupelnu, spíž a WC. Díky vysokým stropům (2,5 metru), je interiér domu prostorný a vzdušný. Ve druhém podlaží jsou dva pokoje a půda. Dům má zajímavou dispozici, ideální k otevření prvního podlaží a vybudování tří ložnic ve druhém podlaží, jak je vidět v přiložené vizualizaci. Na nádvoří domu je vybudována hospodářská budova o ploše 40m², vhodná na přestavbu na garáž.

Dům má původní rozvody vody a elektřiny. Jsou funkční ale rekonstrukce je doporučena. V roce 1995 proběhla rekonstrukce topné soustavy, byl zapojen plynový kotel a radiátory v obytných místnostech. Dům a má vlastní studnu pro zásobování vodou a vlastní septik. Je v osobním vlastnictví a má energetický certifikát třídy G.

Tato nemovitost se nachází v okrajové části obce s asfaltovou silnicí. V blízké době bude provoz na silnici sveden na dálnici, čímž se významně sníží zatížení obce dopravou. Zcela jistě zde potom oceníte klid a příjemnou atmosféru venkovského života.

Celková cena tohoto domu činí 4 600 000 Kč včetně provize realitního makléře.

Pokud hledáte prostorný rodinný dům se zahradou v klidné oblasti, který si můžete dobudovat podle potřeb vaší rodiny a moderních trendů, tato nabídka je právě pro vás. Pro více informací nebo osobní prohlídku, neváhejte kontaktovat našeho makléře.

Hypoteční kalkulačka

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
640829
Provize
včetně provize
Okres
Kroměříž
Obec
Horní Lapač
Datum aktualizace
26.4.2024
Kategorie
Domy
Typ objektu
Rodinný
Dispozice domu
5 a více pokojů
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Dobrý
Budova
Cihlová
Počet podlaží objektu
3
Plocha parcely m2
1791
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Septik
Plyn
Plynovod
Doprava
Silnice, Dálnice, Silnice
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře