Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
5 490 000 Kč
Počet obrázků8
Prodej pozemku se stavbou k demolici a projektem v obci Srch části Hrádek
  • Bydlení
    Využití pozemku
  • 1428 m2
    Celková plocha

Prodej pozemku se stavbou k demolici a projektem v obci Srch části Hrádek

Hrádek, Srch, okres Pardubický kraj

Prodej pozemku se samostatným vesnickým stavením na velice vyhledávaném místě v obci Srch a části obce Hrádek. Obec se nachází severně 6 km od Pardubic.

Jedná se o investiční příležitost s možností výstavby dvojdomu a nebo dle přiložené studie dům se zázemím pro podnikání, která bude novému zájemci předložena.

Samostatný dům není určen k rekonstrukci vzhledem ke špatnému technickému stavu je určen k demolici. Na demolici je vypracovaný projekt a kompletní dokumentace byla předložena stavebnímu úřadu, který vydal demoliční výměr.
Dům je napojen na inženýrské sítě: obecní vodovod a kanalizace, elektřina 230/380V, plyn se nachází na hranici pozemku, voda - studniční.

V blízkém okolí se nachází mnoho vodních ploch ke koupání či rybaření, golfové hřiště, blízko do Pardubic, Lázní Bohdaneč. Do Srchu, kde je obecní úřad 3 km. Globus 4 min. autem. Napojení na dálniční přivaděč cca 12 km.

Nemovitost je bez právních vad, okamžitě k prodeji.

Celková výměra pozemku včetně zastavěných ploch činí 1428 m2 a podíl ¼ na příjezdové cestě o výměře 281 m2. V případě zájmu mne neváhejte kontaktovat.

Hypoteční kalkulačka

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
124612
Provize
včetně provize
Okres
Pardubický kraj
Obec
Srch
Městská část
Hrádek u Pardubic
Ulice
Hrádek
Datum aktualizace
26.3.2024
Kategorie
Pozemky
Typ pozemku
Bydlení
Vlastnicví
Osobní
Plocha parcely m2
1428
Odpad
Veřejná kanalizace
Plyn
Plynovod

Kontaktovat makléře