Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
Novinka
2 400 000 Kč

G - Mimořádně nehospodárná
Počet obrázků18
Prodej bytu 3+1
  • 3+1
    Dispozice
  • Osobní
    Vlastnictví
  • 63 m2
    Plocha
  • 1
    Podlaží
  • Cihlová
    Budova

Prodej bytu 3+1

Prosečné

Exkluzivně Vám ke koupi nabízím prostornou bytovou jednotku 3+1 v osobním vlastnictví o celkové ploše 67 m2. Byt se nachází v Podkrkonoší v obci Prosečné, vzdálené 1 km od Hostinného, 10 km od Vrchlabí a 20 km od Trutnova. Umístěný ve druhém nadzemním podlaží zděného bytového domu, tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné a příjemné bydlení.
Popis bytu:
Bytová jednotka 3+1 disponuje velkou vstupní chodbou, samostatnou kuchyní, obývacím pokojem, ložnicí, dětským pokojem, koupelnou s vanou a toaletou. K bytu náleží také praktická sklepní kóje. Okna jsou plastová, což zajišťuje dobrou izolaci, a vytápění je řešeno elektrickými přímotopy. Ohřev vody zajišťuje bojler. Přestože je plyn v domě zaveden, do bytu není připojen.
Byt prošel v roce 2013 částečnou rekonstrukcí, která zahrnovala koupelnu, WC, kuchyň, odpady, podlahy a další. Díky tomu je byt v dobrém stavu a připraven k okamžitému nastěhování bez nutnosti dalších větších investic.
Vybavenost a okolí:
U domu je k dispozici zahrada, která poskytuje místo pro odpočinek. Parkování vozidel je možné přímo u domu. Obec Prosečné disponuje základní občanskou vybaveností. Kompletní vybavenost naleznete v 1 km vzdáleném městě Hostinné, což zajišťuje výbornou dostupnost všeho potřebného.
Proč koupit tento byt?
Tento byt nabízí pohodlné rodinné bydlení v klidné lokalitě s výbornou dostupností do okolních měst. Je ideální pro ty, kteří hledají bydlení bez nutnosti dalších investic. Nezmeškejte tuto příležitost vlastnit byt v osobním vlastnictví v atraktivní lokalitě Podkrkonoší.
Kontaktujte mě pro více informací a prohlídku. Těším se na Vaši návštěvu.

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
180814
Provize
včetně provize
Obec
Prosečné
Datum aktualizace
22.4.2024
Kategorie
Byty
Číslo podlaží v domě
1
Dispozice bytu
3+1
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Dobrý
Budova
Cihlová
Počet podlaží objektu
5
Odpad
Septik
Plyn
Plynovod
Doprava
Silnice, Vlak
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře