Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
Novinka
2 695 000 Kč

G - Mimořádně nehospodárná
Počet obrázků41
Prodej rodinného domu 199 m², Dvorce, okres Bruntál
  • 5 a více pokojů
    Dispozice
  • 199 m2
    Užitná plocha
  • 699 m2
    Plocha parcely
  • Cihlová
    Budova
  • Rodinný
    Typ objektu
  • Dobrý
    Stav objektu

Prodej rodinného domu 199 m², Dvorce, okres Bruntál

Lípová, Dvorce, okres Moravskoslezský kraj

Exkluzivně nabízíme k prodeji útulný rodinný dům s dispozicí 5+1 v malebné vesnici Dvorce u Bruntálu. Tento dům se nachází na pozemku o rozloze 699 m² a byl postaven v roce 1873. Dům má 2 nadzemní podlaží a malý sklípek . Dům je možný také využívat jako dvougenerační.

V přízemí se nachází dva pokoje s kuchyní, koupelnou, samostatnou toaletou. Dále je v přízemí k dispozici spíž na potraviny, kotelna, malá dílna a garáž. První patro nabízí další tři pokoje a půdní prostory, které je také možné využít ke zvětšení obytné plochy. Dům je v původním, dobrém, udržovaném stavu, kuchyně prošla částečnou rekonstrukcí. Koupelna je v započaté rekonstrukci. Zahrada o rozloze 454 m² je ideálním místem pro relaxaci a odpočinek.

Dům je napojen na tyto inženýrské sítě - obecní vodovod, elektrická přípojka. Odpad je řešen jímkou. Vytápění nemovitosti zajišťuje kotel na tuhá paliva. Ohřev vody je pomocí elektrického bojleru. Podlahy v domě jsou dřevěné či betonové.

Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají klidné bydlení v příjemném prostředí. Obec Dvorce se nachází na rozhraní Moravy a Slezska, při státní silnici, která spojuje Olomouc s Opavou. Obec leží 8 km severně od Moravského Berouna, 21 km severovýchodně od Šternberka. V obci se nachází MŠ, ZŠ, Česká pošta, obvodní a dětský lékař, lékárna, potraviny, večerka, klubovna Senior klubu Dvorce, kadeřnictví a další služby. Neváhejte mě kontaktovat pro více informací nebo prohlídku tohoto rodinného domu.

Hypoteční kalkulačka

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
171340
Provize
včetně provize
Okres
Moravskoslezský kraj
Obec
Dvorce
Městská část
Dvorce u Bruntálu
Ulice
Lípová
Datum aktualizace
26.4.2024
Kategorie
Domy
Typ objektu
Rodinný
Dispozice domu
5 a více pokojů
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Dobrý
Budova
Cihlová
Počet podlaží objektu
4
Plocha parcely m2
699
Počet míst k parkování
2
Elektřina
400V
Odpad
Jímka
Komunikace
Betonová
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře