Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
Rezervované
6 600 000 Kč

G - Mimořádně nehospodárná
Počet obrázků11
Prodej bytu 3+1 v Letňanech
  • 3+1
    Dispozice
  • Osobní
    Vlastnictví
  • 10
    Podlaží
  • Panelová
    Budova

Prodej bytu 3+1 v Letňanech

Krausova, Letňany, Praha, okres Hlavní město Praha

Exkluzivní prodej světlého a slunného bytu 3+1 v osobním vlastnictví, o celkové užitné ploše 70 m², Byt nabízí prostornou předsíň s velkorysím úložným prostorem. Obývací pokoj s lodžii s jižní orientací, jídelnu, kompletně vybavenou kuchyň, ložnici, dětský pokoj, koupelna s vanou a prostorem pro pračku, umyvadlem, a samostatné WC. Byt se nachází v 10 patře 12 patrového panelového domu v ulici Krausova, Letňany.
Prostory bytu zdobí nadstandardantní klenuté průchody v jeho hlavní části. Bezpečí zajišťují bezpečnostní vchodové dveře, plastová okna jsou se stínícími žaluziemi. Podlahovou krytinou jsou plovoucí podlaha, koberec a dlažba. K bytu náleží sklepní kóje 2,4 m2 a lze si pronajmout parkovací stání v přilehlé garáži, na kterou je vidět s vlastní lodžie. V domě je výtah, centrální vytápění a ohřev teplé vody, v suterénu bezpečná kočárkárna.
V přízemí domu je obchod s potravinami. V okolí je kompletní občanská vybavenost – NC Letňany, obchody Tesco, Albert, Lidl, Globus, a dále například plavecký bazén, bruslařská dráha, cyklotrasa a terénní stezka Singltrail Letňany.
Byt je ideální pro rodinu s dětmi, i k prožití klidného důchodu, i jako výhodná investice k následnému pronájmu. Měsíční zálohové poplatky ve výši 6.200,- Kč, plus vlastní spotřeba elektřiny v bytě.

Hypoteční kalkulačka

Informace o nemovitosti

Okres
Hlavní město Praha
Obec
Praha
Městská část
Praha 18
Část obce
Letňany
Ulice
Krausova
Datum aktualizace
17.3.2024
Kategorie
Byty
Číslo podlaží v domě
10
Dispozice bytu
3+1
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Dobrý
Budova
Panelová
Počet podlaží objektu
12
Plocha lodžie m2
7
Lodžie
ano
Zástavba
Obytná
Elektřina
230V
Voda
Dálkový vodovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Plyn
Plynovod
Telekomunikace
Internet, Satelit, Kabelová televize
Topení
Ústřední dálkové
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Komunikace
Betonová
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře