Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
2 600 000 Kč
Počet obrázků15
Prodej pozemku o velikosti 1000 m2 v obci Hlušice
  • Bydlení
    Využití pozemku
  • 1000 m2
    Celková plocha
  • Klidná část obce
    Umístění pozemku

Prodej pozemku o velikosti 1000 m2 v obci Hlušice

Hlušice, okres Hradec Králové

Hledáte pozemek určený ke stavbě rodinného domu? Pozemek u něhož je vydáno Stavební povolení na rodinný dům? Pozemek, který bude mít připravené inženýrské sítě?

Pokud ano, tak tato nabídka prodeje pozemku o velikosti 1000 m2 v obci Hlušice je právě pro Vás. Jedná se o rovinatý pozemek umístěný v klidné části obce Hlušice. Pozemek je součástí nové menší výstavby o 3 pozemcích. Součástí pozemku budou kompletní inženýrské sítě - obecní kanalizace, obecní vodovod a elektřina. Nový majitel, tak bude mít vše připravené.

Skvělou příležitostí může být, že k pozemku je vydáno Stavební povolení na rodinný dům 4+kk o velikosti 104 m2 s garážovým stáním. Nový majitel tak tedy může využít příležitost a okamžitě stavět tento typ rodinného domu. Vážným zájemcům rád zašlu bližší informace k projektu rodinného domu.
Tuto možnost majitel využít nemusí a může si navrhnout svůj typ rodinného domu.

Jedná se o pozemek obdélníkového tvaru, který je svými rozměry a přístupem z obecní komunikace ideální k výstavbě rodinného domu. Pozemek je v Územním plánu obce pod označením SV - smíšené obytné - venkovské. Zastavitelnost pozemku určeného ke stavbě rodinného domu není v ÚP definována. Výšková regulace zástavby v naší části lokality je 2 NP + podkroví. Bližší specifikaci Územního plánu obce Hlušice najdete mezi fotkami inzerce.

Obec Hlušice nabízí výbornou občanskou vybavenost. Najdete zde školku, školu, autobusové spojení, obecní úřad, poštu, knihovnu, dětské hřiště, hospodu, potraviny a nejen pro fanoušky fotbalu i fotbalové hřiště a mnoho dalšího

Těšíme se na Váš zájem a věříme, že si pozemek brzy najde nového majitele. Tento pozemek Vám velice doporučuji a rád vás přivítám na prohlídce pozemku i blízkého okolí. Budu se těšit na prohlídky.
S pozdravem Milan Polívka.
Certifikovaný realitní makléř číslo OsR 19./I./2018 Asociace realitních kanceláří České republiky

Hypoteční kalkulačka

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
PHK24SL005
Poznámka k ceně
vč. stavební dokumentace a IS
Provize
včetně provize
Okres
Hradec Králové
Obec
Hlušice
Část obce
Hlušice
Datum aktualizace
23.3.2024
Kategorie
Pozemky
Typ pozemku
Bydlení
Plocha parcely m2
1000
Zástavba
Obytná
Elektřina
230V, 400V
Voda
Dálkový vodovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Doprava
Silnice, Autobus
Komunikace
Dlážděná

Kontaktovat makléře