Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
Novinka
2 100 000 Kč
Počet obrázků9
Prodej stavebního pozemku 637m2 (+1028m2)
  • Bydlení
    Využití pozemku
  • 637 m2
    Celková plocha
  • Klidná část obce
    Umístění pozemku

Prodej stavebního pozemku 637m2 (+1028m2)

Náměstí Přemyslovců, Chrást, Nymburk, okres Nymburk

Nově nabízíme k prodeji 637m2 stavebního pozemku v obci Chrást u Poříčan. Jedná se o zajímavou příležitost v hezké lokalitě, klidná atmosféra a přítomnost veřejné dopravy, fotbalového hřiště a mateřské školy poskytují pohodlí a pestré možnosti pro vás i vaši rodinu. Obec leží v Polabské rovině v těsné blízkosti dálnice D11 Praha-Hradec Králové poblíž rekreační oblasti Kersko - kraje spisovatele Bohumila Hrabala, která vybízí k procházkám, odpočinku a v letních měsících k houbaření a sběru lesních plodů. Obec má své spolky a sdružení: Fotbal - SK Čechie Chrást, Sbor dobrovolných hasičů, Myslivecké sdružení. Mezi památkově chráněné stavby patří dřevěná zvonička. V obci se nachází obchod s potravinami, budova školy spolu s pomníkem obětem 1.světové války. V budově sídlí Mateřská škola a obecní úřad. Školní docházku plní děti ve škole v Poříčanech. V obci se koná tradiční Vítovská pouť - 15. června a první neděli v listopadu posvícení. Zachovává se tradice pořádání staročeských májí 1x 2 roky.
Pozemek je na velmi dobrém místě, ze kterého se během chvilky dostanete ke všem potřebným obchodům a službám v Poříčanech. Ani do Prahy to není daleko, kdy vám cesta na hranici města potrvá pouhých 25 minut autem. Je zde dobrá dostupnost na dálnici D 11.
Inženýrské sítě jsou umístěné v asfaltové komunikaci, která se nachází cca 50 m od pozemku. Hlavním využitím pozemku je bydlení. Podmínkou pro stavbu je rozšíření vedlejšího pozemku (polní cesty) z 5 metrů na šíří 8 metrů .Na pozemku lze realizovat stavby jako jsou zejména rodinné domy. Tento stavební pozemek je ideálním místem pro výstavbu vašeho vysněného domova a díky rozloze pozemku budete mít dostatek prostoru, pro realizaci vašich plánů.Pokud jsme vás naší nabídkou zaujali, neváhejte se nám ozvat. Rádi vám poskytneme další informace, včetně územně plánovací informace.

Nabízíme možnost dokoupení vedlejšího pozemku s celkovou plochou 1028 m2, vedený v územní plánu jako zahrada. Odkaz na inzerci je uvedený níže.

https://www.sreality.cz/detail/prodej/pozemek/zahrada/chrast-chrast-/3623499084

Hypoteční kalkulačka

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
129303
Provize
včetně provize
Okres
Nymburk
Obec
Nymburk
Část obce
Chrást
Ulice
Náměstí Přemyslovců
Datum aktualizace
26.4.2024
Kategorie
Pozemky
Typ pozemku
Bydlení
Vlastnicví
Osobní
Počet podlaží objektu
1
Plocha parcely m2
637
Zástavba
Obytná
Doprava
Dálnice, Autobus
Komunikace
Asfaltová

Kontaktovat makléře