Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
12 200 000 Kč

G - Mimořádně nehospodárná
Počet obrázků27
Prodej krásného venkovského stavení, 1357 m2 pozemek, Vraný, okres Kladno
  • 5 a více pokojů
    Dispozice
  • 425 m2
    Užitná plocha
  • 1357 m2
    Plocha parcely
  • Kamenná
    Budova
  • Rodinný
    Typ objektu
  • Velmi dobrý
    Stav objektu

Prodej krásného venkovského stavení, 1357 m2 pozemek, Vraný, okres Kladno

Vraný, okres Kladno

Nadstandardní bydlení na historickém statku? I to je možné. Přesvědčí vás tato nabízená nemovitost, která skýtá mnoho prostoru pro vaší fantazii. V nabídce totiž máme stavení, které se nachází v obci Vraný u Slaného. Tento nádherný objekt je ideální jak pro vícegenerační bydlení, tak pro podnikání. Statek je situován v těsném středu obce, avšak na klidném místě, které zaručuje naprosté soukromí a klid.

Nemovitost prošla pečlivou a citlivou rekonstrukcí tak, aby zůstala zachována starobylá atmosféra. Je vybavena vkusným nábytkem, který celou atmosféru jen doplňuje. Prostory domu jsou světlé, vzdušné a nabízí vysoce komfortní bydlení.
Po vstupu krátkým obloukovým vjezdem se před vámi otevírá velká zahrada, na které stojí hlavní budova, garáž a několik původně hospodářských přístavků. Rozloha pozemku je krásných 1357 m2. Celý statek disponuje obrovským prostorem s celkovou užitnou plochou všech staveb cca 425 m2, z toho obytnou plochou cca 258 m2.

Hlavní budova je po kompletní rekonstrukci. Skládá se ze dvou nadzemních, jednoho podzemního podlaží a půdy. Obytná část statku zahrnuje celkem sedm prostorných obytných pokojů, velkou kuchyň s jídelnou, dvě koupelny, útulnou halu, sklep a prostornou půdu, která skýtá další místnosti. V přízemí najdeme vstupní halu, velkou krásnou kuchyň s vestavnými spotřebiči (myčkou, troubou, sklokeramickou deskou, digestoří a lednicí, vše je nové a nepoužité). Kuchyně sousedí se stylovou koupelnou a technickou místností s plynovým kotlem a bojlerem. Dále se v přízemí nachází další dva obytné pokoje. Přízemí také nabízí separovanou místnost s vlastním vchodem ze dvora, která byla majiteli zamýšlena pro přeměnu na wellness zónu (nově je zde přivedena voda i odpad). V prvním patře se nachází pět krásných obytných pokojů, další koupelna a chodba, ze které je vstup na půdu a do podkroví. Podzemní podlaží je tvořeno sklepem, který nabízí kromě skladování zásob také možnost posezení.

Všechny inženýrské sítě jsou k dispozici - obecní voda a odpad, plyn a elektřina, není tedy potřeba dalších investic do inženýrských sítí. Celý dům je také vybaven novým rozvodem vody a odpadu.
I na zahradu do přístavků je nově přivedena elektřina a voda, pro budoucí zřízení letní kuchyně.

Obec Vraný u Slaného je ideální místo pro milovníky turistiky a cykloturistiky. Kromě rokokového zámku Vraný je to například historické centrum Slaného, či řada přírodních rezervací a parků. V obci je škola i školka. Pár kroků od statku je k dispozici pošta, úřad městyse Vraný a BUS zastávka (do Slaného, Velvar, Klobuků a dalších). Kompletní občanskou vybavenost zajišťuje také blízké město Slaný vzdálené 10 km.

Tato nemovitost je opravdovým klenotem, který nabízí nespočet možností využití. Je to ideální místo pro ty, kteří hledají bydlení spojené s podnikáním, nebo pro ty, kteří hledají prostorný a klidný domov pro velkou rodinu. Více Vám rádi povíme na prohlídce.

Hypoteční kalkulačka

Informace o nemovitosti

Provize
včetně provize
Okres
Kladno
Obec
Vraný
Část obce
Vraný
Datum aktualizace
18.3.2024
Kategorie
Domy
Typ objektu
Rodinný
Dispozice domu
5 a více pokojů
Stav objektu
Velmi dobrý
Budova
Kamenná
Počet podlaží objektu
2
Plocha parcely m2
1357
Zástavba
Obchodní a obytná
Elektřina
230V, 400V
Voda
Dálkový vodovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Plyn
Plynovod
Topení
Ústřední plynové
Doprava
Silnice, Autobus
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře