Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
info v RK
Počet obrázků9
Postupice u Benešova, stavební pozemek u rybníka (č.7)
  • Bydlení
    Využití pozemku
  • 800 m2
    Celková plocha
  • Klidná část obce
    Umístění pozemku

Postupice u Benešova, stavební pozemek u rybníka (č.7)

Postupice, okres Benešov

Pozemek hraničí s rybníkem- jedinečné místo! Prodej zasíťovaného pozemku, necelých 40minut od Prahy, pozemek orientován na jižní stranu s výhledem na Dolejší rybník. V obci kompletní infrastruktura (školka, škola, pošta, obchod, restaurace), volnočasové aktivity (TJ. Sokol Postupice-kopaná, volejbal, šachový oddíl..). V místě turistické stezky a cyklostezky. V obci BUS i vlak.
Ideální místo pro rodinné bydlení. Zastavitelnost ploch 25% (pro dvojdům 30%), podíl zeleně 70% (pro dvojdům 60%), dvě nadzemní podlaží plus podkroví nebo ustupující podlaží, maximální výška 10 m v hřebeni (nebo 8 m v atice), dvě parkovací místa pro RD. Buďte součástí nově vznikající rodinné zástavby samostatně stojících domů na jedinečném místě na kraji vesnice přímo u rekreačního rybníka s možností přírodního koupání a vodních sportů.

Informace o nemovitosti

Okres
Benešov
Obec
Postupice
Část obce
Postupice
Datum aktualizace
18.3.2024
Kategorie
Pozemky
Typ pozemku
Bydlení
Plocha parcely m2
800
Zástavba
Venkovská
Elektřina
230V
Voda
Místní zdroj, Dálkový vodovod
Odpad
ČOV pro celý objekt, Septik
Komunikace
Asfaltová

Kontaktovat makléře