Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
Prodané
1 875 000 Kč

D - Méně úsporná
Počet obrázků16
PRODEJ BYTU 2+1 Ostrov
  • 2+1
    Dispozice
  • Osobní
    Vlastnictví
  • 1
    Podlaží
  • Cihlová
    Budova

PRODEJ BYTU 2+1 Ostrov

Kollárova, Ostrov, okres Karlovy Vary

Z pověření insolvenčního správce Vám nabízíme k prodeji byt 2+1 ve městě Ostrov v mírně okrajové, klidné, severozápadní části, při zpevněné silnici ul. Kollárova č. p. 724, se vstupem do domu z východní strany z ulice a chodníku. Bytový dům byl dán do užívání v roce 1953, je napojen na veškeré dostupné inženýrské sítě, je zděný, se sedlovou střechou s vikýři, bez výtahu. Bytový dům je podsklepený, má 3 nadzemní podlaží a podkroví.
Bytová jednotka č. 724/13 je o velikosti 2+1, o podlahové ploše bytu 55,20 m2 v 1. nadzemním podlaží (zvýšené přízemí) bytového domu. V bytové jednotce se nachází místnosti: předsíň o velikosti 8,1 m2, komora o 1,1 m2, koupelna s WC o 4 m2, kuchyně o 10,1 m2, pokoj č. 1 o 17,4 m2, pokoj č. 2 o 14,5 m2. K bytové jednotce náleží sklep o velikosti 7,3 m2. Celková užitná plocha je o velikosti 62,5 m2. Okna bytu jsou plastová, vytápění bytu je ústřední teplovodní do radiátorů z dálkového zdroje včetně teplé užitkové vody, dveře náplňové, v kuchyni kuchyňská linka s elektrickým sporákem, v koupelně umyvadlo, sprchový kout, WC společně, na podlahách PVC, v pokojích původní dřevěné parkety.
Bezprostřední okolí je zastavěné převážně bytovými domy a občanskou vybaveností. Okolí bytového domu je běžně prostorné, se zelení, s možností parkování.
Město Ostrov je součástí okresu Karlovy Vary a náleží pod Karlovarský kraj, je obcí s rozšířenou působností. Město Ostrov je s dobrou občanskou a technickou vybaveností ( Mú – městský úřad, pošta, inženýrské sítě, mateřské, základní a střední školy, nemocnice, sportovní a kulturní zařízení, obchody apod.) Dojezdová vzdálenost do statutárního města Karlovy Vary cca 9 km, vzdálenost od německých hranic cca 16 km.
Bonus: skrze naší společnost zabývající se i rekonstrukcemi nemovitostí, Vám nabízíme i možnost stavebních úprav a malířství. Vše na základě vzájemné a osobní dohody.
Těšíme se s Vámi na osobní prohlídku tohoto bytu.

Hypoteční kalkulačka

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
129901
Poznámka k ceně
Včetně právního servisu
Provize
včetně provize
Okres
Karlovy Vary
Obec
Ostrov
Část obce
Ostrov
Ulice
Kollárova
Datum aktualizace
23.4.2024
Kategorie
Byty
Číslo podlaží v domě
1
Dispozice bytu
2+1
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Dobrý
Budova
Cihlová
Počet podlaží objektu
5
Zástavba
Obchodní a obytná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Doprava
Silnice, Dálnice, Autobus, Vlak
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře