Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
Rezervované
3 498 000 Kč

G - Mimořádně nehospodárná
Počet obrázků11
Prodej bytu 3+1 s lodžií, Vrchlabí
  • 3+1
    Dispozice
  • Osobní
    Vlastnictví
  • 69 m2
    Plocha
  • 1
    Podlaží
  • Panelová
    Budova

Prodej bytu 3+1 s lodžií, Vrchlabí

Pražská, Vrchlabí, okres Trutnov

Exkluzivně Vám ke koupi a rekonstrukci nabízíme byt o dispozici 3+1 s lodžií ve Vrchlabí.

Bytová jednotka o velikosti 71 m2 se nachází v 1. nadzemním podlaží a má vlastní prosklenou lodžii (3 m2). K bytové jednotce dále náleží sklepní kóje o velikosti 2 m2. Dispozice bytu: chodba, koupelna, WC, kuchyň, obývák, 2x ložnice, technická místnost. Byt je vytápěn ústředním dálkovým plynovým topením a také vaření je řešeno za pomocí plynu. Energie jsou měřeny samostatnými měřidly. Vstupní dveře do bytu jsou bezpečnostní z roku 2020.

Byt je určen ke kompletní rekonstrukci, což skýtá budoucímu majiteli možnost upravit si své bydlení dle svých představ a vytvořit tak vysněný domov pro svou rodinu.

Tento byt se nachází v klidné části obce Vrchlabí, zároveň je ale centrum obce v docházkové vzdálenosti. Cca 300 m od domu jsou potraviny, autobusová zastávka, zimní stadion nebo školní jídelna. Obec Vrchlabí má plnou občanskou vybavenost ve. MŠ, ZŠ, ZUŠ, Středních škol, sportovišť, bazénu, restaurací atd. Panelový dům je přístupný po veřejné zpevněné komunikaci a parkování je možné před domem. Okolní zástavba je tvořena stavbami stejného charakteru.

Budova, ve které se jednotka nachází, má 8 nadzemních podlaží, ve kterých jsou bytové jednotky a jedno podzemní podlaží se sklepními kójemi. Dům prošel částečnou rekonstrukcí cca před 15 lety a jsou zde plastová okna.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost vlastního bydlení podle vysněných představ a neváhejte nás kontaktovat, byt Vám rádi ukážeme.

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
99549
Poznámka k ceně
Včetně právního servisu
Provize
včetně provize
Okres
Trutnov
Obec
Vrchlabí
Část obce
Vrchlabí
Ulice
Pražská
Datum aktualizace
23.4.2024
Kategorie
Byty
Číslo podlaží v domě
1
Dispozice bytu
3+1
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Dobrý
Budova
Panelová
Počet podlaží objektu
11
Plocha lodžie m2
3
Lodžie
ano
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Plyn
Plynovod
Topení
Ústřední dálkové
Doprava
MHD, Silnice, Autobus, Vlak
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře