Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
Rezervované
2 111 000 Kč
Počet obrázků21
Prodej chaty 43m2 v obci Nesměň u Zásmuk
  • 3 pokoje
    Dispozice
  • 43 m2
    Užitná plocha
  • 400 m2
    Plocha parcely
  • Dřevěná
    Budova
  • Velmi dobrý
    Stav objektu
  • Okraj obce
    Umístění objektu

Prodej chaty 43m2 v obci Nesměň u Zásmuk

Nesměň, Zásmuky, okres Kolín

Prodej chaty 2+1 o velikosti 43m2 v obci Nesměň u Zásmuk. Dřevěná chata po celkové rekonstrukci interiéru, která nabízí přespání až pro 8 osob. V přízemí kuchyň vybavená linkou se spotřebiči (lednice, varná deska, mikrovlnka), rustikální rohovou lavicí a kamny; dále obývací pokoj se 2 postelemi a rozkládacím gaučem pro 2. V zatepleném podkroví najdeme 2 postele + 2 rezervní matrace, prostor lze i v zimě velmi rychle vytopit elektrickými přímotopy. V přízemí dále koupelna se sprchovým koutem, splachovacím WC a umyvadlem. Všude nové plovoucí podlahy, v koupelně a chodbě dlažba. Chata má vlastní vrtanou studnu s kvalitní vodou (vše zkolaudováno), samozřejmostí je bojler na teplou vodu. Pod chatou se nachází malý sklep s vodárnou. Na odpady jímka s trativodem. Nová elektrika v mědi a rozvody vody v plastu, do oken síťky proti hmyzu. Součástí prodeje i zahradní nábytek, plynový gril a sekačka na trávu.
Na pozemku rostou okrasné keře, smrk a 2 jabloně, vzadu stoji dřevěná kůlna 4 m2 na nářadí. V okolí krásná příroda na procházky nebo na houby, možnosti výletů do Kutné hory, Sázavy atd. V osadě je výborná komunita chatařů.
Příjezd autem až na pozemek po nove asfaltové silnici. Cesta z Prahy autem za 60 min po D1, D11 nebo Kutnohorské, případně MHD z Kolína. Internet wifi.

Hypoteční kalkulačka

Informace o nemovitosti

Poznámka k ceně
včetně provize a včetně právního servisu
Provize
včetně provize
Okres
Kolín
Obec
Zásmuky
Část obce
Nesměň
Datum aktualizace
5.4.2024
Kategorie
Domy
Typ objektu
Chata
Dispozice domu
3 pokoje
Stav objektu
Velmi dobrý
Budova
Dřevěná
Plocha parcely m2
400
Počet míst k parkování
2
Elektřina
230V, 400V
Voda
Místní zdroj
Odpad
Jímka
Topení
Lokální tuhá paliva, Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře