Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
26 990 000 Kč

D - Méně úsporná
Počet obrázků19
Luxusní vila, rodinný dům 700m2 6 + 1 v přírodě, krytý bazén, terasa, dvou garáž, zahrada, Klánovice, Praha.
  • 700 m2
    Užitná plocha
  • 894 m2
    Plocha parcely
  • Cihlová
    Budova
  • Vila
    Typ objektu
  • Velmi dobrý
    Stav objektu

Luxusní vila, rodinný dům 700m2 6 + 1 v přírodě, krytý bazén, terasa, dvou garáž, zahrada, Klánovice, Praha.

Úprkova, Klánovice, Praha, okres Hlavní město Praha

Luxusní vila v Klánovicích je skutečným klenotem mezi rodinnými domy. Tento majestátní dům se nachází na klidné ulici a nabízí svým obyvatelům vše pro pohodlný, bezpečný rodinný život.

Vstup do vily je impozantní a přivítá vás prostorná hala s vysokými stropy a elegantním schodištěm. Zde se otevírá pohled na obrovský obývací pokoj, který je srdcem domu. Tento prostor je prostorný a světlý, s velkými okny, které umožňují příjemné přirozené osvětlení. Středobodem obývacího pokoje je nádherný krb, který dodává prostoru útulnost a eleganci. Kuchyňská linka s barem a příjemným prostorem pro jídelní kout. Při vstupu do domu praktická hala se šatnou.

Vila disponuje celkem pěti prostornými ložnicemi a třemi koupelnami. Dva pokoje mají vlastní koupelnu a všechny komfortní šatnu a nabízejí dostatek soukromí pro každého člena rodiny. V hlavní ložnici oceníte i velkorysou terasu. Dům je vybaven moderními prvky a luxusními materiály.

Jedním z největších lákadel této vily je krytý bazén, který je přístupný z obývacího pokoje. Tento bazén je skutečným rájem pro milovníky vody a nabízí možnost relaxace a zábavy po celý rok. Kromě bazénu je zde také zimní zahrada, která je ideálním místem pro posezení a užívání si krásy přírody. Navazuje na ideálně velikou zahradu.

Dům je také vybaven podzemním podlažím, které slouží jako dvou garáž, dva pokoje jeden například pro fitness s barem a kuchyňským koutem, také je zde mnoho úložných prostorů pro uskladnění všech vašich věcí. Technické zázemí v podobě plynového kotle, vysokokapacitní zásobník teplé vody, vzduchotechnika a klimatizace.

Celkově lze říci, že tato luxusní vila v Klánovicích je skutečným snem pro každého, kdo hledá dokonalý domov. Je to místo, kde se můžete cítit opravdu jako král a užívat si všech výhod, které luxusní životní styl nabízí.

Hypoteční kalkulačka

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
129197
Poznámka k ceně
Včetně právního servisu
Provize
včetně provize
Okres
Hlavní město Praha
Obec
Praha
Městská část
Praha-Klánovice
Část obce
Klánovice
Ulice
Úprkova
Datum aktualizace
3.4.2024
Kategorie
Domy
Typ objektu
Vila
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Velmi dobrý
Budova
Cihlová
Počet podlaží objektu
4
Plocha parcely m2
894
Lodžie
ano
Počet míst k parkování
3
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Plyn
Plynovod
Telekomunikace
Telefon, Satelit
Topení
Ústřední plynové
Doprava
MHD, Silnice, Dálnice, Autobus, Vlak
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře