Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
8 500 000 Kč

G - Mimořádně nehospodárná
Počet obrázků19
Prodej kompletně zařízeného městského domu 3+1 v 1.linii u moře v El Puerto de Santa Maria, Španělsko
  • 3 pokoje
    Dispozice
  • 71 m2
    Užitná plocha
  • 86 m2
    Plocha parcely
  • Cihlová
    Budova
  • Rodinný
    Typ objektu
  • Po rekonstrukci
    Stav objektu

Prodej kompletně zařízeného městského domu 3+1 v 1.linii u moře v El Puerto de Santa Maria, Španělsko

El Puerto de Santa Maria, okres Cádiz

Přinášíme Vám jedinečnou příležitost vlastnit krásný městský dům v první linii pláže s přímým výhledem na moře a západy slunce na riviéře El Puerto de Santa Maria ve Španělsku. Tento třípatrový řadový domek s dispozicí 3+1 a užitnou plochou 71 m2 byl kompletně zrekonstruován v roce 2022 a prodává se plně zařízený, tak jak vidíte na fotkách. Nemovitost je připravená k nastěhování a okamžitému komerčnímu pronájmu, disponuje totiž turistickou licencí s vynikající historií a ziskovostí, což z ní činí ideální investici.

Privilegovaná poloha na pobřeží s panoramatickým výhledem na moře a nádhernými západy slunce z pohodlí vašeho domova. Dům disponuje dvěma ložnicemi s vlastní koupelnou, obývacím pokojem s přístupem na terasu, samostatnou kuchyní, koupelnou pro hosty a komoru pro uložení vašich věcí. Samozřejmostí je klimatizace ve všech pokojích. Dům dále nabízí tři terasy (celkem 17 m2), dvě s přímým výhledem na pláž a moře. Budete tak mít další prostor pro venkovní radovánky, ať už při opalování, nebo při venkovních večeřích s přáteli a rodinou. Dům nabízí i dvě parkovací stání.

Veškerá občanská vybavenost, jako obchody, restaurace či veřejná doprava jsou v dosahu 200 metrů. Dům se nachází v uzavřené komunitě, což zajišťuje vysokou úroveň bezpečnosti a soukromí. Nemovitost má také moderní bezpečnostní systém napojený na mobilní telefon, který zajišťuje neustálý dohled nad Vaši nemovitostí. Jedná se o ideální místo pro vytvoření nezapomenutelných vzpomínek a užívání si přírodních krás, které pobřeží nabízí a zároveň generování příjmů.

Vydejte se s námi na poznávací výlet do Španělska! Máme zde českou makléřku, která vám ráda nemovitost nejen ukáže, ale i seznámí s okolím a nejbližšími plážemi, pomůže s letenkami, vyzvednutím na letišti a ubytováním. Kontaktujte nás pro více informací! Kompletní nabídku nemovitostí v zahraničí naleznete na našich stránkách Evropa realitní kancelář Olomouc.

Informace o nemovitosti

Poznámka k ceně
345.000 €
Provize
včetně provize
Okres
Cádiz
Obec
El Puerto de Santa Maria
Datum aktualizace
8.4.2024
Kategorie
Domy
Typ objektu
Rodinný
Dispozice domu
3 pokoje
Stav objektu
Po rekonstrukci
Budova
Cihlová
Plocha parcely m2
86
Zástavba
Obytná
Elektřina
230V
Voda
Dálkový vodovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře