Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
5 480 000 Kč
Počet obrázků8
Stavební pozemek 1050m2 se SP stavebním povolením na rodinný dům - tři byty s výhledem, v centru i blízko do přírody, Nové Strašecí, Kladno,
  • Bydlení
    Využití pozemku
  • 1050 m2
    Celková plocha
  • Centrum obce
    Umístění pozemku

Stavební pozemek 1050m2 se SP stavebním povolením na rodinný dům - tři byty s výhledem, v centru i blízko do přírody, Nové Strašecí, Kladno,

Mšecké Žehrovice, okres Rakovník

Pozemek se SP a PD s příjemným výhledem do okolní krajiny je skvěle situován do rodinné zástavby blízko centa obce a přesto blízko přírodě. Obec Mšecké Žehrovice 5 minut od Nové Strašecí, 20 min Kladno, 30 min Praha a jen 10 min CHKO Křivoklátsko.

Pozemek 1050m3 se prodává včetně projektové dokumentace pro novostavbu rodinného domu se třemi samostatnými obytnými jednotkami s velmi atraktivní ekonomickou výtěžností.

Pozemek se nachází na rohu zastavěného bloku rodinnými domy na západní straně obce. Dopravní obslužnost je ideální. Při jižní straně je hlavní obecní komunikace a od JZ rohu se podél severozápadní hranice pozemku se táhne nově vybudovaná místní komunikace k řadovým domům a další obecní zástavbě.

Úžasná lokalita pro klidný život, sportovní aktivity, kolo, turistika, běh a přesto občanská vybavenost je v obci nebo v blízkém 4 min. Novém Strašecí.

Hypoteční kalkulačka

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
129367
Poznámka k ceně
Včetně právního servisu
Provize
včetně provize
Okres
Rakovník
Obec
Mšecké Žehrovice
Část obce
Mšecké Žehrovice
Datum aktualizace
19.3.2024
Kategorie
Pozemky
Typ pozemku
Bydlení
Vlastnicví
Osobní
Počet podlaží objektu
1
Plocha parcely m2
1050
Zástavba
Obytná
Odpad
Veřejná kanalizace
Doprava
MHD, Silnice, Autobus
Komunikace
Asfaltová

Kontaktovat makléře