Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
4 900 000 Kč

D - Méně úsporná
Počet obrázků24
Prodej velkého rodinného domu 2x 4+1, užitná plocha 288 m², s velkou zahradou, pozemek 3185 m², v obci Kyselovice okres Kroměříž
  • 4 pokoje
    Dispozice
  • 288 m2
    Užitná plocha
  • 3185 m2
    Plocha parcely
  • Cihlová
    Budova
  • Rodinný
    Typ objektu
  • Velmi dobrý
    Stav objektu

Prodej velkého rodinného domu 2x 4+1, užitná plocha 288 m², s velkou zahradou, pozemek 3185 m², v obci Kyselovice okres Kroměříž

Kyselovice, okres Kroměříž

Exkluzivně nabízíme samostatně stojící cihlový rodinný dům v obci Kyselovice, v okrese Kroměříž. Dům je podsklepený a má rozložení na dvě bytové jednotky. Přízemí je nyní obýváno a disponuje bytem 4+1. V prvním patře se nachází také byt 4+1, ale momentálně není ve stavu užívání. Užitná celková plocha domu činí 288 m², garáž a hospodářské stavení mají celkovou výměru 60 m². K domu patří zahrada o rozloze 2222 m², celková plocha pozemku je 3185 m². Dům je ideální pro klidné bydlení se snadnou dostupností do okolních měst a nabízí možnost chovu zvířat nebo provozování zemědělství.

Do domu vstupujeme přes vstupní chodbu , ze které vstupujeme do obytné části domu a přes schodiště do prvního patra. V přízemí domu se nachází kuchyně, prostorný obývací pokoj, ložnice, pokoj, šatna a koupelna s toaletou. V prvním patře se nachází čtyři pokoje s kuchyní a koupelna s toaletou. V obou koupelnách se nachází vana. Vaření je zajištěno sklokeramickou deskou s horkovzdušnou troubou.

Dům je v dobrém stavu s drobnými postupnými opravami, vhodný pro modernizaci. V domě jsou plastová okna s žaluziemi. Před 20 lety proběhla kompletní rekonstrukce velké části střechy, menší část střechy je původní. Rozvody elektřiny jsou v mědi a rozvody vody a odpadů jsou již v plastu. Vytápění zajišťuje plynový kondenzační kotel, z roku 2019. Ohřev vody zajišťuje elektrický bojler. Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě - obecní vodovod, obecní kanalizaci, elektrickou přípojku a plyn. V současné době v obci probíhá instalace nové elektrické přípojky a optického kabelu na internet.

Obec Kyselovice se nachází ve Zlínském kraji, okrese Kroměříž. Obec nabízí snadnou dostupnost do okolních měst jako jsou Chropyně (3 km), město Kroměříž (10 km) a město Přerov (10 km), a také nájezd na dálnici D1 (7 km). Kyselovice jsou obcí se značnou občanskou vybaveností. V obci najdete mateřskou školu, sportovní areál, obecní knihovnu, smíšené zboží, pohostinství a mnoho zájmových spolků.

Hypoteční kalkulačka

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
305
Provize
včetně provize
Okres
Kroměříž
Obec
Kyselovice
Část obce
Kyselovice
Datum aktualizace
26.3.2024
Kategorie
Domy
Typ objektu
Rodinný
Dispozice domu
4 pokoje
Stav objektu
Velmi dobrý
Budova
Cihlová
Počet podlaží objektu
3
Plocha parcely m2
3185
Zástavba
Obytná
Elektřina
230V, 400V
Voda
Dálkový vodovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Plyn
Plynovod
Telekomunikace
Internet
Topení
Ústřední plynové
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Komunikace
Betonová, Dlážděná, Asfaltová
Energetická náročnost
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře