Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
2 380 000 Kč

G - Mimořádně nehospodárná
Počet obrázků6
Prodej chalupa, chata, dům 4+kk 120m2, terasa, zahrada s ovocnými stromy, pozemkem 556m, úžasná lokalita v přírodě, Vrbice nad Cidlinou, Jičín, Hradec Králové
  • 4 pokoje
    Dispozice
  • 120 m2
    Užitná plocha
  • 556 m2
    Plocha parcely
  • Cihlová
    Budova
  • Rodinný
    Typ objektu
  • Velmi dobrý
    Stav objektu

Prodej chalupa, chata, dům 4+kk 120m2, terasa, zahrada s ovocnými stromy, pozemkem 556m, úžasná lokalita v přírodě, Vrbice nad Cidlinou, Jičín, Hradec Králové

Vrbice, okres Jičín

Prodej chalupa, chata, dům 4+kk 120m2, terasa, zahrada s ovocnými stromy, pozemkem 556m, úžasná lokalita v přírodě, Vrbice 5 minut od Vysokého veselí, 15min 9km do blízkého Jičína a 40 minut z Mladé Boleslavy i Hradce Králové v malebné přírodě pokračujícího Českého ráje.


Z terasy vcházíte do prostorného přízemí s dvěma pokoji, připravenou, přistavěnou koupelnou, nechybí i pěkný sklípek. Obytné podkroví vám nabídne dvě místnosti. Pár kroků od vstupu do chalupy jste v hospodářském zděném stavení, které je ted využíváno jako dílna a seník. Pěstěná zahrada nabízí skvělé příležitosti k odpočinku u bazénu i zahradničení.

Vytápění na plyn vafková kamna i kamna na pevná paliva - spolehlivě vytopí celý dům. Kapacitní bojler, el. přívod, vodovodní přípojka je na pozemku, vlastní kopaná studna. Nyní se používá suchý záchod septik s přepadem.

Nemovitost má skvělou příležitost dokoupit pěkný pruh pole 6276m2

Poloha chaty je v okouzlující přírodě, pro cyklo výlety, turistiku do CHKO ČESKÉHO RÁJE to není ani 19 km,
2 minuty Vysokého Veselí, 15 minut vozem do Jičína a 40min je Hradec Králové i Mladá Boleslav. Občanská vybavenost ve Vysokém Veselí do 5 minut vozem

Vaše nová chata je místem pro odpočinek, relaxaci a dobrodružství v jakémkoli ročním období. Udržovaná cesta Vám zajistí celoroční příjezd do Vašeho království.


Hypoteční kalkulačka

Informace o nemovitosti

Provize
včetně provize
Okres
Jičín
Obec
Vrbice
Část obce
Vrbice
Datum aktualizace
6.3.2024
Kategorie
Domy
Typ objektu
Rodinný
Dispozice domu
4 pokoje
Stav objektu
Velmi dobrý
Budova
Cihlová
Plocha parcely m2
556
Elektřina
230V
Odpad
Septik
Plyn
Plynovod
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře