Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
5 070 840 Kč

B - Velmi úsporná
Počet obrázků9
Prodej bytu 1+kk 28,8m2 s lodžií
  • Atypický
    Dispozice
  • Osobní
    Vlastnictví
  • 2
    Podlaží
  • Skeletová
    Budova

Prodej bytu 1+kk 28,8m2 s lodžií

Nádražní, Smíchov, Praha, okres Hlavní město Praha

Severně orientovaný byt 1+kk o celkové velikosti více než 28 m2 s útulnou lodžií a výhledem směrem na Smíchov. Byt je umístěný ve druhém nadzemním podlaží bytového domu a je ideální jako pohodlné startovací bydlení nebo jako investiční byt k následnému pronájmu. V zádveří i v obytné místnosti naleznete praktické úložné prostory. Ze zádveří, které je vybaveno přípojkou na pračku, vede přímý vstup do obytné místnosti i do koupelny vybavené sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou.

Standardy
Nejen na úrovni exteriérů jsme se zaměřili na detail a kvalitu provedení. To jsou ty hlavní atributy bydlení, které budoucí obyvatelé zejména ocení. Příklad standardů, které můžete v rámci projektu LIHOVAR Smíchov očekávat: tepelně izolační trojsklo s hliníkovým rámem oken, které disponuje vynikající akustickou izolací. Bezpečnostní protipožární dveře (třída 3) šířky 900 mm a výšky 2 100 mm zajišťují vstupní bezpečnost bytu. Díky plným interiérovým dveřím výšky 2 100 mm, které jsou bezfalcové a vybavené magnetickými střelkami a designovým kováním dosáhnete interiérové čistoty. Kombinace lepené dřevěné nebo vinylové podlahy a podlahovému vytápění se postará o tepelný pocit pohody.

Lihovar, to je neobyčejný koncept bydlení, které není „pouhým“ obytným prostorem, ale každodenním zážitkem. V areálu najde své místo pětipatrová galerie, eventový prostor pro kulturní akce i vlastní velkorysý foodmarket, který nabídne autentickou světovou gastronomii. Součástí areálu bude i zelený vnitroblok, mateřská škola, supermarket a drogistický řetězec i lokální obchůdky či kavárny a bistra. Lihovar není jen bydlení, ale místo, které otevře dveře zážitkům a snům.

Hypoteční kalkulačka

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
306504
Provize
+ provize RK
Okres
Hlavní město Praha
Obec
Praha
Městská část
Praha 5
Část obce
Smíchov
Ulice
Nádražní
Datum aktualizace
29.3.2024
Kategorie
Byty
Číslo podlaží v domě
2
Dispozice bytu
Atypický
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Novostavba
Budova
Skeletová
Počet podlaží objektu
1
Lodžie
ano
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Energetická náročnost
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře