Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
3 711 750 Kč

G - Mimořádně nehospodárná
Počet obrázků32
Prodej bytu 3+1 88 m2
  • 3+1
    Dispozice
  • Osobní
    Vlastnictví
  • 88 m2
    Plocha
  • 3
    Podlaží
  • Cihlová
    Budova

Prodej bytu 3+1 88 m2

Herálec, okres Havlíčkův Brod

Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme byt 3+1 s lodžií, s garáží a dvěma sklepy s podlahovou plochou 88,01 m2, podlahová plocha TUV je 73,36 m2. Byt je v osobním vlastnictví a není zatížen zástavním právem ani exekucí. Rekonstrukce bytu proběhla před 7 roky. Vytápění bytu je řešeno vlastním elektrokotlem napojeným na radiátory, ohřev TUV zajišťuje elektrický bojler. Byt se nachází ve 3 NP zděného bytového domu bez výtahu. Dům prošel celkovou revitalizací, je zateplený a po výměně oken za plastová s dvojskly. PENB štítek není k dispozici, proto uvádíme energetickou třídu G.
Bytový dům s pouhými šesti byty v klidné části krásné obce Herálec nabízí hezké a pohodové bydlení s maximálním komfortem a navíc přímo v samém středu rozmanité krajiny Vysočina. Obec Herálec má veškerou občanskou vybavenost, obecní úřad, školu, školku, poštu, obchod s potravinami, dětská hřiště, sportoviště apod. Herálec je obec 12 km jihozápadně od Havlíčkova Brodu a 7 km východně od Humpolce, nachází se v okrese Havlíčkův Brod. Žije zde 1156 obyvatel. Vzhledem k tomu, že se jedná o velmi zajímavou nabídku, kontaktujte mne a domluvíme si prohlídku.

Hypoteční kalkulačka

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
23SF103
Provize
včetně provize
Okres
Havlíčkův Brod
Obec
Herálec
Část obce
Herálec
Datum aktualizace
7.4.2024
Kategorie
Byty
Číslo podlaží v domě
3
Dispozice bytu
3+1
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Velmi dobrý
Budova
Cihlová
Počet podlaží objektu
3
Plocha lodžie m2
5
Lodžie
ano
Zástavba
Obytná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Topení
Ústřední elektrické
Doprava
Vlak, Autobus
Komunikace
Betonová, Asfaltová
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře