Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
9 451 000 Kč

G - Mimořádně nehospodárná
Počet obrázků21
Prodej komplexu dvou zrenovovaných kamenných domů s terasou a bazénem v Topići v Chorvatsku
  • 200 m2
    Užitná plocha
  • 200 m2
    Plocha parcely
  • Kamenná
    Budova
  • Vila
    Typ objektu
  • Po rekonstrukci
    Stav objektu

Prodej komplexu dvou zrenovovaných kamenných domů s terasou a bazénem v Topići v Chorvatsku

Topici

Nabízíme k prodeji komplex dvou zrenovovaných plně vybavených kamenných domů v centru podhorské vesničky Topići nad Baškou Vodou v Chorvatsku. Domy byly kompletně zrekonstruovány s ohledem na tradiční dalmatskou architekturu.

Větší dům je třípodlažní a dispozici lze specifikovat jako 4+2. V suterénu se nachází obývací pokoj a kuchyň s krásnou dobovou jídelnou, ve které je vyzděný krb a dřevěný nábytek. V prvním patře najdeme stylový obývací pokoj, kuchyň a koupelnu se sprchovým koutem, pračkou a toaletou. Ve druhém patře jsou dvě ložnice.

Menší dům je dvoupodlažní, na každém z pater se nachází apartmán s jednou ložnicí.

V zátiší mezi domy se ukrývá hotový ráj pro lenošení a soukromou zábavu s rodinou nebo přáteli. Prostorná terasa s venkovním bazénem a sprchou vám poskytne to pravé osvěžení v horkých letních dnech. Pohodlná lehátka lákají k opalování nebo si zde můžete připravit výbornou večeři na venkovním grilu a využít tak i posezení pod pergolami.

Vzhledem k tomu, že se nemovitost nachází v centru obce, je parkoviště, které k ní náleží a je zahrnuto v ceně, 40 m jižně od objektu.

Topići je jedna z původních osad v podhůří Biokova a leží přibližně 2 km severovýchodně od Bašky Vody. V čase zpátky do historie vás vrátí místní architektura a památky. Počátky osídlení podhorské vesničky sahají do 17. století. Ve 20. století byl na příjezdové cestě do vesnice postaven velký kamenný kříž a od roku 2007 má osada i svoji místní hymnu. Topići se mohou pochlubit dobře dochovanými kamennými domy, díky nimž byla osada vyhlášena chráněnou kulturní památkou a zařazena do projektu eko etno-vesnice. Dnes jsou Topići oblíbeným výletním místem, kam turisty láká nejen stará architektura a horský masív Biokova, ale také výborné dalmatské speciality jako domácí sýr, pršut či pokrmy připravované tzv. pod pekou.

Pro více informací, nebo prohlídku kontaktujte našeho makléře.

Kompletní nabídku nemovitostí v Chorvatsku naleznete na našich stránkách Evropa realitní kancelář Olomouc, případně jsme schopni Vám vyhledat jinou nemovitost podle Vašich požadavků.

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
36670
Poznámka k ceně
393.794 €
Provize
včetně provize
Obec
Topici
Datum aktualizace
2.4.2024
Kategorie
Domy
Typ objektu
Vila
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Po rekonstrukci
Budova
Kamenná
Počet podlaží objektu
5
Plocha parcely m2
200
Zástavba
Obytná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Jiné
Doprava
Silnice, Dálnice, Autobus
Komunikace
Betonová
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře