Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
volejte makléři

B - Velmi úsporná
Počet obrázků14
Střešní byt 5kk, PENTHOUSE 350m2 s terasou, shell & core s výhledem na řeku, výtah do bytu, tři garážová stání, kotvení pro loď, koje, sklad, přírodě, centrum, Praha na pomezí Karlín a Libeň
  • 5+kk
    Dispozice
  • Osobní
    Vlastnictví
  • 160 m2
    Plocha
  • 5
    Podlaží
  • Cihlová
    Budova

Střešní byt 5kk, PENTHOUSE 350m2 s terasou, shell & core s výhledem na řeku, výtah do bytu, tři garážová stání, kotvení pro loď, koje, sklad, přírodě, centrum, Praha na pomezí Karlín a Libeň

Voctářova, Libeň, Praha, okres Hlavní město Praha

Úžasné bydlení, skvělé místo pro život obklopené stříbrnou vodní hladinou na malém poloostrově.

Moderní byt 5kk, Penthouse 350m2 v elegantním nadčasovém designu s terasou a krásným výhledem na hladinu řeky, prosklenými plochami, francouzskými okny v přírodě a přesto jen kousek od centra Prahy, na pomezí Karlína a Libně v projektu DOCK.

Přímo do bytu vás doveze výtah a dole u domu je kotvení pro loď v Dock Marině.

Střešní byt je ve stavu shell & core s příležitostí si byt dokončit k dle vlastních představ, požadavků jako 5kk či 4kk. Možno dokončit na objednávku dle současného projektu.

Terasa je kolem celého bytu. Muže si přizpůsobit jak pro společenskou a rodinou část tak i pro relaxační, pracovní či fitness a jakoukoli další dle Vaší fantazie. Terasa má i zpevněnou část pro vířivku a její celková plochu188m2.

Dispozice bytu je velkolepá, variabilní a přizpůsobivá i díky dvojím stupačkám, tj. dvojí přípravě na kuchyně i koupelny. Každý navržený pokoj muže mít vlastní vstup na terasu.
Mít saunu, vířivku, soukromé welness

Uzavřená rezidence nabízí podzemní parkovací stání, kolárnu, centrální recepci s obsluhou 24 hodin denně a přímý vstup k vodnímu molu a přístavišti. Lokalita má skvělou občanskou vybavenost: restaurace, sportovní centra, kulturní scénu. Dobrá dopravní dostupnost do centra města, blízkost tramvajové zastávky a stanice metra.

Hypoteční kalkulačka

Informace o nemovitosti

Provize
včetně provize
Okres
Hlavní město Praha
Obec
Praha
Městská část
Praha 8
Část obce
Libeň
Ulice
Voctářova
Datum aktualizace
4.3.2024
Kategorie
Byty
Číslo podlaží v domě
5
Dispozice bytu
5+kk
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Novostavba
Budova
Cihlová
Počet podlaží objektu
5
Počet míst k parkování
3
Elektřina
230V
Voda
Dálkový vodovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Telekomunikace
Telefon, Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
Topení
Ústřední elektrické
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře