Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
29 900 Kč za měsíc

E - Nehospodárná
Počet obrázků12
Pronájem luxusního, prémiového bytu 3kk 97m2, dva balkony s výhledem do přírody přesto blízko centra, garáž stání, sklep, Praha 5, Smíchov,
  • 3+kk
    Dispozice
  • Osobní
    Vlastnictví
  • 97 m2
    Plocha
  • 2
    Podlaží
  • Cihlová
    Budova

Pronájem luxusního, prémiového bytu 3kk 97m2, dva balkony s výhledem do přírody přesto blízko centra, garáž stání, sklep, Praha 5, Smíchov,

Randova, Smíchov, Praha, okres Hlavní město Praha

Luxusní byt 3+kk o rozloze 97 m2 s nádherným velkorysým obývacím pokojem s krbem a balkonem jehož součástí je kuchyňský kout vybavený nadstandartními spotřebiči Miele i vinotékou, 2x dva pokoje s balkony s výhledem do zeleně, koupelna, prostorná vstupní hala, šatna a technická místnost.

Zahrada, která vybízející k odpočinku je součástí rezidenčního komplexu v této prestižní vilové čtvrti na Smíchově blízko Malé strany na Praze 5.

Tento moderní byt kompletně zařízen splňuje vysoké nároky současného bydlení a je nejlepší volbou pro lidi nebo rodinu, která ocení komfortní, pohodlné bydlení ve výjimečné lokalitě obklopené zelení.

Byt je kompletně zařízený s množství úložných postor, vestavěné skříně, bezpečnostní vstupní dveře, velká okna, žaluzie, výběrové dřevěné podlahy, dlažba, velká okna, žaluzie, kuchyňské spotřebiče Miele, vinotéka, pračka, TV, telefonní linka, sklepní kóje, podzemní parkovací stání to vše přispívá k pohodlnému a klidnému bydlení. Služby 2500, záloha 300kč /osoba, záloha teplá voda 1500, záloha topení 2000, elektřina je na nájemce. Cena garážového stání po dohodě.

Díky unikátní poloze na konci slepé ulice, jde o mimořádně klidné místo. V pěším dosahu kompletní občanská vybavenost a veškeré služby, obchody, restaurace, školy Francouzské lycea, školky…atd. Stanice MHD 2min a OC Nový Smíchov 15 minut chůzí stejně jako stanice metra Na Knížecí.

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
129380
Poznámka k ceně
Včetně právního servisu
Provize
+ provize RK
Okres
Hlavní město Praha
Obec
Praha
Městská část
Praha 5
Část obce
Smíchov
Ulice
Randova
Datum aktualizace
12.4.2024
Kategorie
Byty
Číslo podlaží v domě
2
Dispozice bytu
3+kk
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Novostavba
Budova
Cihlová
Počet podlaží objektu
6
Počet míst k parkování
2
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Doprava
MHD, Silnice, Autobus, Vlak
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
E - Nehospodárná

Kontaktovat makléře