Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
Prodané
8 890 000 Kč

G - Mimořádně nehospodárná
Počet obrázků30
Prodej vily, Cheb, pozemek 1306 m2
  • 340 m2
    Užitná plocha
  • 1306 m2
    Plocha parcely
  • Cihlová
    Budova
  • Vila
    Typ objektu
  • Dobrý
    Stav objektu

Prodej vily, Cheb, pozemek 1306 m2

Františkolázeňská, Cheb, okres Cheb

Toužíte-li po stylovém bydlení v prostorné a světlé vile v klidné části obce, pak by vaší pozornosti neměla uniknout naše nová nabídka. Jedná se o prvorepublikovou vilu se třemi nadzemními a jedním podzemním podlažím, ke které náleží velká zahrada s ovocným sadem. Celková rozloha pozemku je 1306 m2 a užitná plocha domu je přes 300 m2.

Vila z roku 1933 se nachází na krásném rohovém pozemku v klidné části Chebu a nabízí vše pro náročného uživatele. Bydlení v prvním a druhém podlaží má totožné parametry a stejné dispoziční řešení. Jedná se o bytové jednotky 3+1, každá o ploše cca 100 m2. V každém z bytů jsou 4 nadstandardně veliké pokoje, koupelna, samostatné WC a velká technická místnost, užívaná též jako prádelna. Ve třetím nadzemním podlaží se nachází další byt se dvěma pokoji o ploše cca 40 m2 s absencí kuchyně, kterou lze úpravou udělat a vytvořit tak další plnohodnotnou bytovou jednotku. Dále se ve třetím nadzemním podlaží nachází dílna a další velké úložné prostory a vstup na půdu, která je vyprázdněna, a představuje tak další prostor pro uskladnění věcí, či „zašívárnu“.
Všechny pokoje jsou díky velikosti a velkému počtu oken velmi světlé. V obou patrech se také nacházejí funkční kachlová kamna. Samotná patra mezi s sebou spojuje masivní kamenné schodiště se zábradlím. Nemovitost může sloužit jako dvou až tří generační bydlení, k čemuž vybízí i fakt, že jedno z pater má vlastní elektroměr a plynoměr. Vodu přivádí obecní vodovod a odpad je rovněž obecní. V dolní části budovy se potom nachází prostorný sklep, který se rozkládá pod celou plochou domu a disponuje i okny, tzn. sklep je jen částečně pod úrovní země a téměř celé podzemí domu se dá předělat na plnohodnotné bydlení či pro účel podnikání.

Součástí nemovitosti je také na pozemku umístěná dvojgaráž o ploše cca 30 m2 s vlastním vchodem z pozemku a vjezdovými vraty z ulice. Celý dům je velmi udržovaný, najde se zde ale prostor pro rekonstrukci některých částí, jako zejména koupelny, či kuchyně a střechy.

Velká zahrada je udržovaná a poskytuje klid pro chvíle odpočinku. Relaxovat můžete také na verandě přímo u domu. Zastávka MHD (BUS) se nachází tři minuty chůze od domu a veškerá občanská vybavenost se nachází přímo ve městě Cheb. Skvělou dělá tuto lokalitu také hodně možností pro sportovní vyžití a relaxaci. Přes ulici se nachází malý park s dětským hřištěm, o kousek dále je lesopark Zlatý vrh, cyklostezky i turistické trasy.

Nemovitost není nikterak právně zatížena a vzhledem k roku výstavby nemovitosti není nutné pořizovat štítek energetické náročnosti budovy. Třída G je tedy označena pouze z důvodu absence PENB (energetického štítku) a neodpovídá skutečnosti.
Pro bližší informace a pro domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Hypoteční kalkulačka

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
56860
Poznámka k ceně
Včetně právního servisu
Provize
včetně provize
Okres
Cheb
Obec
Cheb
Část obce
Cheb
Ulice
Františkolázeňská
Datum aktualizace
26.7.2024
Kategorie
Domy
Typ objektu
Vila
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Dobrý
Budova
Cihlová
Počet podlaží objektu
5
Plocha parcely m2
1306
Počet míst k parkování
2
Zástavba
Obytná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Plyn
Plynovod
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední plynové
Doprava
MHD, Silnice, Dálnice, Autobus
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře