Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
9 990 000 Kč

B - Velmi úsporná
Počet obrázků17
Prodej bytu 50m2 v centru Špindlerova Mlýna
  • 2+kk
    Dispozice
  • Osobní
    Vlastnictví
  • 50 m2
    Plocha
  • 1
    Podlaží
  • Cihlová
    Budova

Prodej bytu 50m2 v centru Špindlerova Mlýna

Špindlerův Mlýn, okres Trutnov

Ve výhradním zastoupení bych Vám ráda nabídla horský byt o podlahové ploše 49,36 m² v apartmánovém domě Michael v 1.nadzemním podlaží ve Špindlerově Mlýně.

Hledáte atraktivní, klidné horské prostředí s krásnými výhledy na Medvědín, Sv. Petr a další hřbety Krkonoš, ale zároveň chcete být blízko hlavních sjezdovek a pár kroků od obchodů, restaurací, denní i noční zábavy? Potom místo, kde se nachází dům Michael je jak stvořený právě pro Vás!

Dispozice bytu: Z prostorné chodby vcházíte do koupelny s WC a kuchyně s obývacím prostorem, ze kterého procházíte do ložnice.
Byt je prodáván s vybavením, pokud o něj budete mít zájem.

Pro vlastníky apartmánů jsou k dispozici společné prostory domu určené pro sportovní a zábavní aktivity (fitness a pingpongové stoly), pro vyznavače klidu, lenošení a regenerace nechybí SPA se saunou, vířivkou a bazénem s lehátky. V domě se nachází oblíbená restaurace The Pub s nejlepším tankovým Pilsner Urquell, kam se dostanete \"suchou nohou\" společnými prostory domu.

Součástí kupní ceny je soukromé garážové stání v objektu.

Horské městečko Špindlerův Mlýn je vyhledávaným turistickým centrem a významným střediskem zimních sportů nejen v Krkonoších, ale také v celé České republice. V zimě si zde přijdou na své milovníci sjezdového a běžeckého lyžování, snowboardingu, skialpinisté i výletníci na sněžnicích. Od jara do podzimu je čas na turistické vycházky, nenáročné naučné stezky, až po horské túry, či cyklovýlety krkonošskou přírodou.

V případě zájmu mne neváhejte kontaktovat, ráda Vám sdělím více informací a byt předvedu. Prohlídky jsou možné i o víkendech.

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
100244
Poznámka k ceně
Včetně právního servisu
Provize
včetně provize
Okres
Trutnov
Obec
Špindlerův Mlýn
Část obce
Špindlerův Mlýn
Datum aktualizace
4.4.2024
Kategorie
Byty
Číslo podlaží v domě
1
Dispozice bytu
2+kk
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Velmi dobrý
Budova
Cihlová
Počet podlaží objektu
5
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Plyn
Plynovod
Topení
Ústřední plynové
Energetická náročnost
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře