Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
8 970 000 Kč

C - Úsporná
Počet obrázků18
Prodej rodinného domu 232 m2, pozemek 770 m2
  • 5 a více pokojů
    Dispozice
  • 232 m2
    Užitná plocha
  • 770 m2
    Plocha parcely
  • Cihlová
    Budova
  • Rodinný
    Typ objektu
  • Velmi dobrý
    Stav objektu

Prodej rodinného domu 232 m2, pozemek 770 m2

Pod Korábem, Kdyně, okres Domažlice

Vážení zájemci, pokud hodláte provést změnu ve Vašem životě, hledáte nové a krásné místo pro plnohodnotný život, novou pracovní příležitost za hranicemi naší země, máme pro Vás nabídku, která by Vás mohla oslovit a splnit tak i ty Vaše nejnáročnější sny o bydlení. A to nejen v novém rodinném domě s rozsáhlým pozemkem v krásné obci, ale také v nádherné krajině. Malebné městečko Kdyně se nachází na pomezí Švihovské a Všerubské vrchoviny, leží v kotlině obklopené lesy a loukami a rozhodně má co nabídnout nejen turistům či cyklistům, ale také milovníkům historie a kultury. Pětitisícové město Kdyně leží na spojnici dvou okresních měst a to Klatov a Domažlic, vzdálené pouhých 8 km od německých hranic.
A právě v tomto městečku Kdyně Vám nabízíme krásnou novostavbu rodinného domu s dispozicí 5+1, ležícího na rovinatém pozemku o rozloze 770 m2. Pozemek je možné zvětšit na 1278 m2 přikoupením přilehlého pozemku o rozloze 508 m2. Dům se nachází v klidné lokalitě nových RD na okraji města. Vystavěn je na základové desce z kvalitních cihelných bloků Porotherm o síle 44 cm a kolaudován byl v roce 2005. Okna domu jsou plastová s dvojskly a s venkovními roletami, strop domu je betonový. Střešní krytinu tvoří kvalitní tašky značky TONDACH s dlouholetou zárukou. Dům má dvě nadzemní podlaží o celkové užitné ploše 232 m2. V prvním nadzemním podlaží s dispozicí 2+1 je zádveří, prostorná vstupní hala se schodištěm do obytného podkroví, dále prostorný obývací pokoj propojený posuvnými dveřmi s moderně řešenou kuchyní a s možností přístupu na venkovní terasu. V přízemí je umístěna také ložnice a koupelna se sprchovým koutem a WC, praktická komora, spíž a dvougaráž o výměře 36 m2 s montážní jámou. Nad garáží nalezneme prostornou a praktickou půdu. Ve druhém nadzemním podlaží jsou celkem 3 prostorné obytné pokoje, chodba, šatna, sklad, velká koupelna s rohovou vanou včetně WC a velká lodžie.
RD je připojen k inženýrským sítím, tzn. elektrika 230/400 V, plyn, obecní vodovodní a kanalizační řad. Internet je přes WiFi síť. O vytápění domu a ohřev TUV se stará plynový kombi kotel DAKON napojený v 1. NP do podlahového topného okruhu a ve 2. NP je připojen k ocelovým radiátorům. V domě je přípraven rozvod pro připojení centrálního vysavače. V obývacím pokoji je komín pro případnou vestavbu krbových kamen či výstavbu krbu.
Vzhledem k tomu, že se jedná o velmi zajímavou nabídku, prohlídku doporučuji a proto mne neváhejte kontaktovat, děkuji.

Hypoteční kalkulačka

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
22SH115
Poznámka k ceně
Sleva - cena k jednání
Provize
včetně provize
Okres
Domažlice
Obec
Kdyně
Část obce
Kdyně
Ulice
Pod Korábem
Datum aktualizace
26.2.2024
Kategorie
Domy
Typ objektu
Rodinný
Dispozice domu
5 a více pokojů
Stav objektu
Velmi dobrý
Budova
Cihlová
Počet podlaží objektu
2
Zastavěná plocha m2
161
Plocha parcely m2
770
Plocha lodžie m2
12
Lodžie
ano
Zástavba
Obytná
Elektřina
230V, 400V
Voda
Dálkový vodovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Plyn
Plynovod
Telekomunikace
Internet
Topení
Ústřední plynové
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
C - Úsporná

Kontaktovat makléře