Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
8 999 000 Kč

C - Úsporná
Počet obrázků25
Prodej rodinného domu o dispozici 5+KK v rezidenční čtvrti ve Vrchlabí
  • 5 a více pokojů
    Dispozice
  • 140 m2
    Užitná plocha
  • 232 m2
    Plocha parcely
  • Cihlová
    Budova
  • Rodinný
    Typ objektu
  • Velmi dobrý
    Stav objektu

Prodej rodinného domu o dispozici 5+KK v rezidenční čtvrti ve Vrchlabí

Slunečný vrch, Vrchlabí, okres Trutnov

Dovolte mi Vám nabídnout nadstandardní řadový dům v rezidenční čtvrti Slunečný vrch ve městě Vrchlabí, která je ideální pro rodinný život.
Dům kolaudovaný v roce 2008 je o dispozici 5+kk s podlahovou plochou 140m2 a celkovým pozemkem 232m2.
Dominantou je krásný výhled na město.

Vnitřní dispozice: vstupní chodba, předsíň vedoucí do mezipatra nebo schodištěm spojeného přízemí. Čtvrť Slunečný vrch jak již název naznačuje vznikla na kopci a proto se přízemí nachází pod úrovní vstupních dveří.
V mezipatře se chodbou dostaneme do koupelny s vanou a WC. Dále se v tu nacházejí 2 dětské pokoje o velikostech (12,8m2) a (9,4m2) a jsou propojeny balkónem (2,5m2) s úžasným výhledem. Součástí mezipatra je ještě komora (1m2) a další pokoj (10,5m2) s ideální využitím jako šatna nebo pracovna s navazujícím schodištěm do dalšího patra kde je ložnice (20m2).
V přízemí domu je druhá koupelna se sprchovým koutem a WC (6m2), technická místnost, prostorný obývací pokoj s krbem spojený s kuchyňským koutem a jídelnou (44m2) a vstupem na zahradu (89m2) s krytou terasou (20m2) situovanou na jižní stranu, ideální na posezení venku či grilování. Parkování možné na pozemku před domem (63m2)

Dům svou polohou nabízí úžasnou příležitost pro rodinný život, jelikož se nachází ve slepé ulici s minimálním provozem a maximálním klidem.
Do přírody to máte navíc jen 200 metrů na nedalekou louku a pole. Ideální na procházky s vaším domácím mazlíčkem. Dostupnost do jiných měst nebude problém ani pokud nastanou potíže s automobilem, protože necelých 500m od domu se nachází autobusové nádraží a zhruba 700m vlakové nádraží. Na nákup to také nebude problém. Supermarkety - Lidl, Penny, Kaufland jsou vzdálené cca 500m.
Dům se nachází nedaleko centra (2 km) a pokud milujete zimní sporty, tak budete nadšení, protože pouhé 3 minuty jízdy se od Vás bude nacházet skiareál Kněžnický Vrch, 5 minut Skiareál Herlíkovice a do 15 minut jsou k dispozici skiareály Vítkovice, Benecko, Špindlerův Mlýn, Janské Lázně...

Lokalita dále nabízí: Mateřská škola (1km), autobusová zastávka (400m), základní škola (2km) do které se vaše děti mohou dopravit městskou dopravou

Malebné, historicky významné město Vrchlabí s kompletní občanskou vybaveností přezdívané jako brána do Krkonoš Vás pohltí svými možnostmi na užívání si jak letních tak zimních radovánek přímo na horách. Velmi složitě byste hledali město, které to má na sjezdovky tak blízko jako právě Vrchlabí. Navíc díky své poloze a možnostem aktivit je město v hledáčku spousty klientů a tak je těžké tu najít bydlení. Dále je Vrchlabí i ve velké oblibě mezi investory kteří se podílejí na rozvoji a růstu města.

Přípojky: voda obecní, kanalizace obecní, vytápění plynový kotel, elektrika 220V a 380V, ohřev vody přes bojler.

Budeme se těšit na Váš zájem a věříme, že si dům najde brzy nové majitele. Zajistíme Vám financování hypotečním úvěrem s nejlepší možnou úrokovou sazbou. Neváhejte mě kontaktovat. S pozdravem Lukáš Vyšehrad

Hypoteční kalkulačka

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
PH22SH52
Poznámka k ceně
+3% bez DPH
Okres
Trutnov
Obec
Vrchlabí
Část obce
Vrchlabí
Ulice
Slunečný vrch
Datum aktualizace
26.2.2024
Kategorie
Domy
Typ objektu
Rodinný
Dispozice domu
5 a více pokojů
Stav objektu
Velmi dobrý
Budova
Cihlová
Plocha parcely m2
232
Počet míst k parkování
2
Zástavba
Obytná
Elektřina
230V, 400V
Voda
Dálkový vodovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Plyn
Plynovod
Telekomunikace
Telefon, Internet
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední plynové
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
C - Úsporná

Kontaktovat makléře