Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
38 000 000 Kč

G - Mimořádně nehospodárná
Počet obrázků36
Prodej ubytovacího zařízení 1100 m2, Nové Město na Moravě
  • Cihlová
    Budova
  • Velmi dobrý
    Stav objektu
  • 1100 m2
    Užitná plocha
  • Centrum obce
    Umístění objektu
  • 0
    Parkování

Prodej ubytovacího zařízení 1100 m2, Nové Město na Moravě

Vratislavovo náměstí, Nové Město na Moravě, okres Žďár nad Sázavou

Exkluzivně Vám nabízíme prodej Panského domu v Novém Městě na Moravě. Jedná se o jednu z nejstarších budov na Vratislavově náměstí, která již od poloviny 17. století sloužila jako hostinec.

Budova je pečlivě zrekonstruovaná a je ve výborném stavu. V 1. nadzemním podlaží se nachází komerční prostor aktuálně využívaný jako prodejna oblečení. Bar je propojený s vinárnou, která se nachází v suterénu. Celková kapacita baru a vinárny je 100 míst k sezení. V přízemí se dále nachází skladovací prostory, zázemí, kotelna a sociální zařízení. Ve 2. a 3. nadzemním podlaží jsou prostory hotelu. Hotel má aktuálně 4 apartmány a 6 standartních pokojů, snídaňovou jídelnu, společenské prostory a prostory pro zázemní hotelu. Celková kapacita lůžek je 30.

Podlahová plocha budovy je cca 1100 m2, a leží na pozemku o celkové výměře 1066 m2. Pozemek nabízí možnost rozšíření budovy přístavbou a tím navýšit kapacitu lůžek, nebo dalšího jiného prostoru.

V zimním měsících se Nově Město na Moravě stává nejen pro Českou republiku hlavním místem pro běžecké lyžování a biatlon. V letních měsících naopak pro horská kola. Nejen světové poháry v biatlonu v cyklistice lákají k návštěvě této lokality. Krásná příroda Hornosvratecké vrchoviny nebo Zelená hora, která je národní kulturní památkou zapsanou v seznamu světového dědictví UNESCO, a spousta dalších kulturních či sportovních příležitostí si přímo říkají o návštěvu.

Hotel má zavedenou klientelu a ziskový provoz. Na internetu je skvěle hodnocen a je oceněn 3 hvězdami, k získání 4 hvězdy stačí hotelu vybavit spodní restauraci kuchyní. V případě zájmu nebo pro více informací mne neváhejte kontaktovat.

Energetická třída náročnosti G mimořádně nehospodárná, energetický průkaz zatím nebyl předložen, po vyhotovení bude tento údaj aktualizován.

Informace o nemovitosti

Okres
Žďár nad Sázavou
Obec
Nové Město na Moravě
Část obce
Nové Město na Moravě
Ulice
Vratislavovo náměstí
Datum aktualizace
26.2.2024
Kategorie
Komerční
Druh prostor
Ubytování
Stav objektu
Velmi dobrý
Budova
Cihlová
Plocha parcely m2
1066
Elektřina
400V
Voda
Dálkový vodovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Plyn
Plynovod
Telekomunikace
Internet
Topení
Ústřední plynové
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře