Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
3 469 300 Kč
Počet obrázků6
Třeboň, pozemek k bydlení, trvalý travní porost, celková plocha 1239 m2, prodej
  • Bydlení
    Využití pozemku
  • 1239 m2
    Celková plocha
  • Klidná část obce
    Umístění pozemku

Třeboň, pozemek k bydlení, trvalý travní porost, celková plocha 1239 m2, prodej

Na Kopečku, Třeboň II, Třeboň, okres Jindřichův Hradec

S výhradním zastoupením majitele nabízíme k prodeji krásný rovinatý pozemek o celkové ploše 1099 m2 v ideálním tvaru co do rozměrů a i polohy pro výstavbu RD ve velmi preferované lokalitě obce Třeboň a to Na Kopečku. Součástí prodeje je podíl o velikosti 1/5 navazujícího pozemku, tj. 140 m2 s věcným břemenem cesty. Pozemek je velmi dobře dostupný a hlavně pěkně situován. Jedná se o jednu z mála posledních volných proluk uvnitř města Třeboně. Pozemek je dle územního plánu určen k výstavbě rodinného domu. Obecní vodovod a plyn jsou na hranici pozemku, přípojka elektřiny na pozemku. Město Třeboň připravuje projektovou dokumentaci na zhotovení chodníku v ulicích Pod Kopečkem, Na Kopečku a podél silnice I/24 v úseku od autobusové zastávky po dokončený chodník u kaple Sv. Petra a Pavla v místní části Holičky. Součástí této akce bude v některých úsecích provedení pokládky splaškové a dešťové kanalizace, opravy vodovodu a opravy veřejného osvětlení.
Třeboň je město v okrese Jindřichův Hradec v Jihočeském kraji, 22 km východně od Českých Budějovic a nedaleko hranic s Rakouskem v Třeboňské pánvi na Zlaté stoce mezi rybníky Svět a Rožmberk. Třeboň jako taková je mimo jiné velmi vyhledávaným celoročně rekreačním městem s městskou památkovou rezervací a střediskem CHKO Třeboňsko. Ve městě jsou Bertiny lázně a Lázně Aurora. Město Třeboň a jeho okolí je v letním období díky poloze a výjimečné rovinatosti, ale také řadě kulturních památek vhodné jak pro pěší turistiku, tak pro relaxační cykloturistiku a projížďky na koni. I jen koupě tohoto pozemku bude s výhledem do budoucna velmi výhodná investice .

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
99678
Provize
včetně provize
Okres
Jindřichův Hradec
Obec
Třeboň
Část obce
Třeboň II
Ulice
Na Kopečku
Datum aktualizace
3.4.2024
Kategorie
Pozemky
Typ pozemku
Bydlení
Vlastnicví
Osobní
Plocha parcely m2
1239
Zástavba
Obytná
Odpad
Veřejná kanalizace
Doprava
MHD, Silnice, Dálnice, Autobus
Komunikace
Asfaltová

Kontaktovat makléře