Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
80 000 Kč za měsíc

G - Mimořádně nehospodárná
Počet obrázků13
Pronájem prodejny v tradičních obchodních prostorech a kancelářemi s byty, o celkové výměře 957 m²
  • Cihlová
    Budova
  • Velmi dobrý
    Stav objektu
  • 956 m2
    Užitná plocha
  • Centrum obce
    Umístění objektu
  • 0
    Parkování

Pronájem prodejny v tradičních obchodních prostorech a kancelářemi s byty, o celkové výměře 957 m²

náměstí 1. Máje, Chomutov, okres Chomutov

Nabízíme k pronájmu bývalý obchodní dům BAŤA na lukrativním místě Náměstí 1.máje v samotném centru města Chomutov. Pronájem je možný jako celek i jako jednotlivé jeho části (patra) s jednoznačnou preferencí první varianty.
Objekt se nachází v historické zástavbě města v malebné části starého náměstí s půvabnými domy s podloubím. V přízemní části budovy se nachází bývalá prodejna obuvi světoznámé značky (360m²,z toho 333m²prodejní plochy) opatřená výlohami a zasklenými dveřmi. Dále jsou zde skladové prostory a nezbytné technické zázemí. Do prvního patra je samostatný vchod odděleným schodištěm, které je zpřístupněno z přízemí i přímo z náměstí. V původní prodejně pánských bot v prvním patře byly zřízeny kancelářské prostory (158m²) s nádherným výhledem na náměstí. Ty jsou opatřeny technickým a hygienickým zázemím včetně kuchyňky(dohromady cca 148m²). Druhé patro má oddělený přístup, je určeno k bydlení (210m²) a jsou zde umístěny dvě bytové jednotky. Uprostřed mezi byty se nachází prosklená část , jakési Atrium vhodné k např. umělecké činnosti.
Objekt je z části podsklepen (76m²) a opatřen nákladním výtahem. K budově je možný příjezd k zadnímu traktu, jenž je vybaven nakládací rampou. Vhodné k dlouhodobému pronájmu.
Informace o ceně v RK.

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
CH20RO305
Okres
Chomutov
Obec
Chomutov
Část obce
Chomutov
Ulice
náměstí 1. Máje
Datum aktualizace
28.3.2024
Kategorie
Komerční
Druh prostor
Obchodní prostory
Stav objektu
Velmi dobrý
Budova
Cihlová
Plocha kanceláří m2
158
Elektřina
230V
Voda
Dálkový vodovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Telekomunikace
Internet
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře