Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
Novinka
3 149 900 Kč

C - Úsporná
Počet obrázků17
Prodej pěkného bytu 1+1, užitná plocha 33 m², ulice Trnkova, Nové Sady Olomouc
  • 1+1
    Dispozice
  • Osobní
    Vlastnictví
  • 32 m2
    Plocha
  • 3
    Podlaží
  • Panelová
    Budova

Prodej pěkného bytu 1+1, užitná plocha 33 m², ulice Trnkova, Nové Sady Olomouc

Trnkova, Olomouc, okres Olomouc

Hledáte bydlení na dobré adrese s výbornou dostupností do centra města, kde můžete ihned bydlet? Potom Vám nabízím tento byt v osobním vlastnictví v Olomouci, části Nové Sady. Byt se nachází v panelovém bytovém domě a je situován ve 4 nadzemním podlaží. Byt prošel kompletní rekonstrukcí. Plastová okna s žaluziemi jsou orientována na západní stranu.

Dispozice bytu je 1+1 a celková užitná plocha činí 33 m². Největší místností je obývací pokoj s alkovnou, ve které je vestavěná manželská postel na míru. Kuchyně disponuje elektrickou troubou, sklokeramickou deskou a vestavěnou mikrovlnou troubou. Součástí je malá spíž na potraviny. Koupelna je společná s toaletou a disponuje vanou. Součástí vstupní chodbičky je prostorná vestavěná skříň. Vytápění bytu a ohřev vody je zajištěn centrálně. Zařízení bytu je součástí prodeje.

Byt je v osobním vlastnictví. Do bytu jsou dovedeny inženýrské sítě - elektřina, obecní vodovod a kanalizace. Měsíční náklady jsou 2036,- Kč +zálohy na elektřinu. Bytový dům nesplácí žádný úvěr, proto jsou náklady na bydlení velmi nízké. Bytový dům je zateplený. K bytu náleží sklepní prostory.

Byt nabízí atraktivní bydlení s veškerou občanskou vybaveností - škola, školka, obchody, služby, restaurace, MHD, sportoviště, nemocnice apod. Parkování je možné před bytovým domem. Okolí historického města Olomouc je atraktivní díky množství cyklotras a výletů pro pěší, nejen za kulturními památkami.

Pro více informací nebo termín prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Hypoteční kalkulačka

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
808352
Poznámka k ceně
včetně provize a právního servisu
Provize
včetně provize
Okres
Olomouc
Obec
Olomouc
Ulice
Trnkova
Datum aktualizace
26.4.2024
Kategorie
Byty
Číslo podlaží v domě
3
Dispozice bytu
1+1
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Po rekonstrukci
Budova
Panelová
Počet podlaží objektu
9
Odpad
Veřejná kanalizace
Telekomunikace
Internet
Doprava
MHD, Silnice, Dálnice, Silnice, Silnice, Vlak
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
C - Úsporná

Kontaktovat makléře