Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
7 389 000 Kč
Počet obrázků10
Prodej stavebního pozemku 1.642 m², Havlíčkův Brod
  • Bydlení
    Využití pozemku
  • 1642 m2
    Celková plocha
  • Okraj obce
    Umístění pozemku

Prodej stavebního pozemku 1.642 m², Havlíčkův Brod

Nad Skalkou, Havlíčkův Brod, okres Havlíčkův Brod

Exkluzivně nabízím k prodeji luxusní rozlehlý pozemek v jedné z nejklidnějších částí Havlíčkova Brodu "Na Skalce". Velikost pozemku je celkem 1.642 m², jedná se o 4 parcely č. 407/76, 407/78, 407/79 a 407/96. Tvarem se jedná o nepravidelný čtyřúhelník o stranách 52 m, 52 m, 45 m a 20 m (od komunikace ubrána část o délce 5,5 m a šířce 2,5 m = vjezd). Tento slunný, rovinatý až mírně svažitý (na severozápad) pozemek je situován jihozápadním směrem s výhledem do okolní zeleně a na horizont. Dostupnost je po nově zbudované asfaltové komunikaci, která se zde otáčí a vrací zpět směrem k centru města. Tato silnice není a nebude dále průjezdná a proto je zde zajištěn minimální provoz, který by mohl budoucí majitele rušit. Přestože se jedná o okraj města s blízkostí volné přírody a nedaleké přehrady Žabinec, je vzdálenost do centra Havlíčkova Brodu pouhých 1,3 km.
Jedná se o nadstandardní lokalitu s rezidenčním bydlením s osmi parcelami pro výstavbu. Uprostřed lokality je kromě 14-ti parkovacích míst pro návštěvy i prostor pro budoucí zeleň, hřiště, či parčík. Aktuálně jsou již čtyři domy postavené, nebo ve výstavbě. Elektřina, vodovodní a kanalizační řad na hranici pozemku. Dle platného územního plánu je využití pozemku určené pro bydlení v rodinných domech městských a příměstských. Zároveň platí podmínka nízkopodlažních domů, tzn. max. 2 nadzemní podlaží a 1 podzemní podlaží, přičemž 2.NP je definováno jako obytné podkroví nebo zvýšené a částečně ustoupené 2.NP s pultovou nebo rovnou, třeba i tzv. zelenou střechou. Koeficient zastavění pozemku je max. 40%. Součet všech podlažních ploch (1.PP, 1.NP a 2.NP) nesmí přesáhnout 80% plochy celého stavebního pozemku. Bližší detaily regulačního plánu Vám rád sdělím osobně při prohlídce pozemku.

Informace o nemovitosti

Provize
včetně provize
Okres
Havlíčkův Brod
Obec
Havlíčkův Brod
Část obce
Havlíčkův Brod
Ulice
Nad Skalkou
Datum aktualizace
7.4.2024
Kategorie
Pozemky
Typ pozemku
Bydlení
Plocha parcely m2
1642
Zástavba
Obytná
Elektřina
230V, 400V
Voda
Dálkový vodovod
Odpad
Veřejná kanalizace, Jímka
Plyn
Plynovod
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Komunikace
Asfaltová

Kontaktovat makléře