Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
Rezervované
2 998 000 Kč

G - Mimořádně nehospodárná
Počet obrázků24
Prodej pěkného bytu 2+1, užitná plocha 66,5 m², ulice Peřinkova, Kroměříž
  • 2+1
    Dispozice
  • Osobní
    Vlastnictví
  • 1
    Podlaží
  • Cihlová
    Budova

Prodej pěkného bytu 2+1, užitná plocha 66,5 m², ulice Peřinkova, Kroměříž

Peřinkova, Kroměříž, okres Kroměříž

Hledáte bydlení na dobré adrese s výbornou dostupností do centra města, kde můžete ihned bydlet? Potom Vám rádi nabídneme tento byt v osobním vlastnictví v Kroměříži. Byt se nachází v cihlovém bytovém domě a je situován v prvním podlaží. Byt během posledních let prošel kompletní rekonstrukcí. Plastová okna bytu jsou orientována na východní a západní stranu.

Dispozice bytu je 2+1 a celková užitná plocha činí 66,5 m². V bytě jsou plastová okna. Podlahy v bytě jsou dřevěné parkety a keramická dlažba. Koupelna disponuje vanou. Toaleta je součástí koupelny, ale je oddělena příčkou. Před vstupem do ložnice je chytře řešená šatna s úložným prostorem. Vaření je zajištěno plynovým sporákem, který není součástí prodeje. Vytápění bytu a ohřev vody zajišťuje plynový kotel.

Podlahová plocha bytu je 58,5 m² + 8 m² sklepní prostory. Rozměry jednotlivých místností - kuchyně 12 m², obývací pokoj 17,3 m², ložnice 14,3 m², předsíň 3,3 m², šatna 3,5 m², koupelna 8,1 m² a sklepní prostory 8 m².

Byt je v osobním vlastnictví. V roce 2001 došlo k výměně nových elektrických rozvodů, koupelna byla zrekonstruována v roce 2011. Do bytu jsou dovedeny inženýrské sítě - elektřina, plynovod, obecní vodovod a kanalizace. Měsíční náklady jsou 2.104,- Kč +zálohy na elektřinu a zálohy na plyn. Bytový dům nesplácí žádný úvěr, proto jsou náklady na bydlení velmi nízké. Na bytovém domě je nová zateplená střecha. K bytu náleží sklepní prostory.

Byt nabízí atraktivní bydlení s veškerou občanskou vybaveností - škola, školka, obchody, služby, restaurace, MHD, sportoviště, nemocnice apod. Parkování je možné vedle bytového domu. Okolí historického města Kroměříž je atraktivní díky množství cyklotras a výletů pro pěší, nejen za kulturními památkami.

Hypoteční kalkulačka

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
312
Provize
včetně provize
Okres
Kroměříž
Obec
Kroměříž
Část obce
Kroměříž
Ulice
Peřinkova
Datum aktualizace
18.3.2024
Kategorie
Byty
Číslo podlaží v domě
1
Dispozice bytu
2+1
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Velmi dobrý
Budova
Cihlová
Počet podlaží objektu
4
Zástavba
Obytná
Elektřina
230V
Voda
Dálkový vodovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Plyn
Plynovod
Telekomunikace
Internet, Satelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody
Topení
Ústřední plynové
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Komunikace
Betonová, Dlážděná, Asfaltová
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře