Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
11 999 900 Kč

B - Velmi úsporná
Počet obrázků68
Prodej nízkonákladového rodinného domu 4+1, s velkou zahradou, užitná plocha 305 m², celková plocha pozemku 2855 m², v obci Chomýž okres Kroměříž
  • 4 pokoje
    Dispozice
  • 305 m2
    Užitná plocha
  • 2855 m2
    Plocha parcely
  • Cihlová
    Budova
  • Rodinný
    Typ objektu
  • Po rekonstrukci
    Stav objektu

Prodej nízkonákladového rodinného domu 4+1, s velkou zahradou, užitná plocha 305 m², celková plocha pozemku 2855 m², v obci Chomýž okres Kroměříž

Chomýž, okres Kroměříž

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji nízkonákladový velký cihlový rodinný dům po kompletní rekonstrukci, nacházející se v obci Chomýž, okres Kroměříž, v malebném okolí Hostýnských vrchů. Celková užitná plocha domu činí 305 m², obytná plocha je 207 m². Zahrada za domem je o rozměru 754 m². Celková rozloha pozemku je 1599 m². Prodej rodinného domu je včetně dalších pozemků - ovocný sad 619 m², lesní pozemek 637 m². Celková plocha všech pozemků činí 2855 m².

Dispozice domu je 4+1, s další bytovou jednotkou o dispozici 1+1. Do domu vstupujeme přes vstupní chodbu, kterou se dále dostaneme do jednotlivých místností. V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj s kuchyní, ložnicí, koupelnou a samostatnou toaletou. Půdní vestavba nyní disponuje dvěma pokoji, část podkroví je rozestavěná. Obývací pokoj je vybaven útulným krbem a vytváří romantickou atmosféru. Moderně vybavená kuchyně na míru nabízí vše, co potřebujete pro přípravu jídla, a je spojena s jídelním koutem a terasou. Koupelna je prostorná, moderní a najdete zde vanu s možností sprchového koutu. V zahradní části domu se nachází dvě technické místnosti, které jsou také přístupné z domu. Další bytová jednotka má vlastní koupelnu, kuchyň a ložnici. Více fotografií zde: https://www.rkevropa.cz/makler/ondrej.novotny

Součástí zahrady je dílna, garáž, kůlna a sklípek, které se budou hodit nejen na uskladnění nářadí a dřeva, ale také zeleniny a ovoce. Zahrada svou rozlohou nabízí velký prostor pro zahradničení nejen na zvýšených záhoncích a také ve fóliovnících. Součástí nemovitosti je udírna. Na zahradě se nachází studna, která může být praktickým zdrojem vody pro zahrádku.

Dům prošel kompletní, důkladnou rekonstrukcí v letech 2019 a 2021. Okna v domě jsou dřevěná eurookna VEKRA s trojskly a žaluziemi den a noc. Podlahy v domě jsou pokryty keramickou dlažbou a vinylem, které jsou nejen krásné, ale také snadno udržovatelné. Díky tomu, jak byla rekonstrukce domu realizována je dům energeticky úsporný a zajišťuje tepelný komfort. Vytápění je zajištěno zplyňovacím kotlem výrobce Kovarson Makak 25 pořízeným v roce 2022. Rozvod tepla zajišťuje podlahové topení a otopná tělesa. Voda je ohřívána elektrickým bojlerem v kombinaci se zplyňovacím kotlem. Střecha je pokryta střešní plechovou krytinou z hliníku, která je odolná vůči povětrnostním vlivům a zajišťuje dlouhou životnost. Po domě je rozveden centrální vysavač značky HUSKY. Na střeše domu jsou umístěny fotovoltaické solární panely. Rychlý a spolehlivý internet v domě zajišťuje optická síť, která je po celém domě rozvedena. Dům je napojen na inženýrské sítě – elektrický rozvod, obecní vodovod a plynovod (v současné době není využíván). Odpad je řešen jímkou. Současné náklady na provoz domu jsou 1100,- Kč za elektřinu v letním období a 2000,- Kč za elektřinu v zimním období.

Obec Chomýž se nachází v nádherném okolí Hostýnských vrchů a nabízí klidné prostředí v blízkosti dostupných měst Bystřice pod Hostýnem 6 km a Holešov 8 km.

Hypoteční kalkulačka

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
510
Provize
včetně provize
Okres
Kroměříž
Obec
Chomýž
Část obce
Chomýž
Datum aktualizace
24.2.2024
Kategorie
Domy
Typ objektu
Rodinný
Dispozice domu
4 pokoje
Stav objektu
Po rekonstrukci
Budova
Cihlová
Počet podlaží objektu
2
Plocha parcely m2
2855
Zástavba
Obytná
Elektřina
230V, 400V
Voda
Místní zdroj, Dálkový vodovod
Odpad
Jímka
Plyn
Plynovod
Telekomunikace
Telefon, Internet, Satelit, Kabelové rozvody
Topení
Ústřední tuhá paliva
Doprava
Silnice, Autobus
Komunikace
Betonová, Dlážděná, Asfaltová
Energetická náročnost
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře