Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
Novinka
15 490 000 Kč

G - Mimořádně nehospodárná
Počet obrázků28
Prodej penzionu o velikosti 321 m2 s celkovým pozemkem 3951 m2 v obci Dolní Adršpach
  • Cihlová
    Budova
  • Velmi dobrý
    Stav objektu
  • 321 m2
    Užitná plocha
  • Klidná část obce
    Umístění objektu

Prodej penzionu o velikosti 321 m2 s celkovým pozemkem 3951 m2 v obci Dolní Adršpach

Dolní Adršpach, Dolní Adršpach, Adršpach, okres Náchod

Hledáte investiční příležitost ve vyhledávané a turisticky oblíbené lokalitě Východních Čech? Chtěli byste provozovat ubytovací služby a podnikat v Adršpachu? Pokud ano, tak tato nabídka prodeje penzionu o velikosti 321 m2 s celkovým pozemkem 3951 m2 v obci Dolní Adršpach je právě pro vás.

V zavedeném penzionu s 25 lůžky je 7 pokojů a jeden apartmán. Dále je zde společenská místnost a zázemí. To vše o celkové ploše 321 m2.
V suterénu, který je o velikosti cca 60 m2 je po rekonstrukci vinný sklípek a dále je zde v původním stavu prostor pro vybudování třeba welness zóny.

Přízemí: společenská místnost se zázemím, barem, kulečníkem a dětským koutkem, apartmán s koupelnou a wc, vstupní chodba a schodiště do suterénu i 1. patra

1. patro: 7 pokojů se samostatnou koupelnou a wc, společná místnost s kuchyňskou linkou

přípojky: voda z vlastní studny, obecní kanalizace, vytápění kotlem na tuhá paliva, součástí apartmánů je krb, ohřev vody přes bojler, elektrika 220/380V. PENB nebyl dodán a proto jsme povinni uvádět energetickou třídu G.

Lokalita a poloha penzionu je v klidné časti obce a výhodou je velký a rovinatý pozemek, na kterém je tak dost místa jak pro parkování, dětské hřiště, tak i odpočinkovou zónu s bazénem. Pro lepší představu jsme si pro vás připravili i video prohlídku.

Adršpašsko-teplické skály jsou národní přírodní rezervací nacházející se v České republice, konkrétně v Královéhradeckém kraji. Toto území je známé svými unikátními skalními útvary a krásnou přírodou.
Najdete zde nádherné pískovcové skály, které vytvářejí zajímavé tvary a jeskyně, a to vše uprostřed rozsáhlého lesnatého areálu.

Tato Národní přírodní rezervace je oblíbeným cílem turistů a skalních lezců. Skály nabízejí různé obtížnostní stupně lezeckých tras a poskytují jedinečné zážitky a výhledy pro milovníky adrenalinu.
Pro turisty je zde také několik turistických stezek, které vás provedou tímto úchvatným prostředím.

Kromě skalních útvarů a lezeckých možností jsou Adršpašsko-teplické skály známy i pro svou bohatou faunu a flóru. Zdejší lesy jsou domovem mnoha druhů rostlin a živočichů, a proto je tato oblast významnou lokalitou pro přírodní výzkum a ochranu.

Celkově Adršpašsko-teplické skály nabízejí kombinaci nádherné přírody, turistických a lezeckých možností a možnosti relaxace. Je to ideální místo pro milovníky přírody a dobrodružství.

Těšíme se na Váš zájem a věříme, že si penzion najde brzy nového majitele. Rád Vám sdělím bližší informace nebo přivítám na prohlídce.
S pozdravem Milan Polívka.
Certifikovaný realitní makléř číslo OsR 19./I./2018 Asociace realitních kanceláří České republiky.

Hypoteční kalkulačka

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
100206
Poznámka k ceně
Včetně právního servisu
Provize
včetně provize
Okres
Náchod
Obec
Adršpach
Část obce
Dolní Adršpach
Ulice
Dolní Adršpach
Datum aktualizace
19.4.2024
Kategorie
Komerční
Číslo podlaží v domě
1
Druh prostor
Ubytování
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Velmi dobrý
Budova
Cihlová
Počet podlaží objektu
2
Plocha parcely m2
3951
Zástavba
Rekreační
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední tuhá paliva
Doprava
Silnice, Autobus, Vlak
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře