Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
Zlevněné
2 250 000 Kč
Počet obrázků12
Prodej chaty, 40m2, pozemek 2304m2, Lovčice u Plánice
  • 40 m2
    Užitná plocha
  • 2304 m2
    Plocha parcely
  • Smíšená
    Budova
  • Velmi dobrý
    Stav objektu
  • Okraj obce
    Umístění objektu

Prodej chaty, 40m2, pozemek 2304m2, Lovčice u Plánice

Lovčice, Plánice, okres Klatovy

Chata téměr na samotě, ze tří stran bez sousedů, s velkým zastavitelným pozemkem.

K prodeji nabízíme celodřevěnou chatu se zděnou podezdívkou a velkým stavebním pozemkem v obci Lovčice, č. e. 2. Stavba je situována stranou od silnice, obklopena zelení a stromy, které poskytují téměř ze všech stran příjemné soukromí, klid a pohodu. Přízemí je zvýšené a díky tomu vzniklo pod chatou několik praktických úložních prostor. Na chatu navazuje ještě přístřešek na zahradní nářadí a palivové dřevo. K dispozici je vlastní kopaná studna (voda nezavedena), toaleta suchá, elektřina je zavedena. V přízemí je jedna místnost a kuchyňka ve verandě, v patře je ložnice s výhledem do korun stromů.

Velmi důležitá je poloha pozemku, který je na úplném okraji obce, avšak je zahrnutý do územního plánu jako zastavitelná plocha - plocha smíšená obytná, rekreační. Hlavní využití je uvedeno jako polyfunkční, zahrnující přechodné bydlení v rekreačních chatách, ale i bydlení v rodinných domech a mnoho dalších variant využití. Jedná se tedy o stavební pozemek o výměře 2304m2, kde se v souladu s územním plánem dá umístit více, než jen jeden dům. Stavitel, který by se pustil do výstavby většího bydlení, může tedy využívat chatu jako základnu a zázemí po dobu výstavby.

Obec Lovčice leží v krásné zvlněné krajině plné luk a lesů, obklopena Přírodním parkem Plánický hřeben. Místo jako stvořené pro rekreaci, ale i pro trvalé bydlení, místo, které jistě ocení nejen turisté, cykloturisté, houbaři a milovníci přírody. Veškerou občanskou vybavenost pak poskytnou Klatovy, které jsou vzdálené jen 19 km, nebo Nepomuk - jen 12 km.

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
129213
Poznámka k ceně
Včetně právního servisu
Provize
včetně provize
Okres
Klatovy
Obec
Plánice
Část obce
Lovčice
Datum aktualizace
17.4.2024
Kategorie
Domy
Typ objektu
Chata
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Velmi dobrý
Budova
Smíšená
Plocha parcely m2
2304
Zástavba
Venkovská
Elektřina
230V, 400V
Topení
Lokální tuhá paliva
Doprava
Silnice, Autobus
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře