Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
7 900 000 Kč

D - Méně úsporná
Počet obrázků9
Prodej bytu o dispozici 2+1 s mezonetovým spaním o velikosti 90m2, V Janských Lázních
  • 2+1
    Dispozice
  • Osobní
    Vlastnictví
  • 72 m2
    Plocha
  • 3
    Podlaží
  • Cihlová
    Budova

Prodej bytu o dispozici 2+1 s mezonetovým spaním o velikosti 90m2, V Janských Lázních

Rekreační, Janské Lázně, okres Trutnov

Patříte mezi náročnější klientelu, která hledá rekreační bydlení s možností celoročního využívání přímo v lázeňském městě? Pokud ano, tak pro Vás mám nabídku bytu o dispozici 2+1 s podílem na pozemku, ve 3.NP bytového domu, s vlastním parkovištěm, vchod z parkoviště se nachází mezi 2. a 3NP. Byt naleznete v centru Janských Lázních cca 200m od lázeňské kolonády. V zimním období, před domem staví ski bus, který vás doveze přímo do ski resortu Černá Hora. Součástí domu je útulná italská restaurace s celodenní nabídkou. Čistá podlahová plocha bytu činí 72m2 a díky vysokým stropům je v bytě vybudované 2x mezonetové spaní dohromady o velikosti 18m2.

Základní dispozice bytu: vstupní chodba, koupelna s rohovou vanou a toaletou, kuchyň, průchozí obývací pokoj s mezonetovým spaním, pokoj s mezonetovým spaním.

Přípojky: vodovod městský, kanalizace městská, vytápěním horkovodem

Lokalita Jánské Lázně nabízí výborné vyžití jak v letních, tak zimních měsících.
- V létě možnost využití nespočet kilometrů cyklostezek. Ve zdejších lesích vhodných pro pěší turistiku máte možnost navštívit i vyhlášenou stezku korunami stromů. V provozu jsou i kabinové lanovky, které vás z Pece dopraví na Sněžku, dále se ve vzdálenosti cca 200m nachází termální bazén a wellness centrum, krásná lázeňská kolonáda, spousta restaurací a mnoho dalšího.
- V zimě doporučuji navštívit známý ski resort Černá Hora - Pec, který disponuje hned 5-ti ski areály s nespočtem upravených sjezdovek a spoustou kilometrů udržovaných běžeckých tratí.

Dostupnost z Jánských Lázní: Praha Černý Most 150km (1h45m), Trutnov 14km (15m), Vrchlabí 18km (20m), Dvůr Králové nad Labem 30km (34m)

Budeme se těšit na Váš zájem a věříme, že si byt najde brzy nové majitele. Zajistíme Vám financování hypotečním úvěrem s nejlepší možnou úrokovou sazbou. Neváhejte mě kontaktovat.

S pozdravem Lukáš Vyšehrad


Hypoteční kalkulačka

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
PH22SF33
Okres
Trutnov
Obec
Janské Lázně
Část obce
Janské Lázně
Ulice
Rekreační
Datum aktualizace
26.2.2024
Kategorie
Byty
Číslo podlaží v domě
3
Dispozice bytu
2+1
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Dobrý
Budova
Cihlová
Počet míst k parkování
1
Elektřina
230V
Voda
Dálkový vodovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Telekomunikace
Telefon, Internet, Ostatní
Topení
Ústřední dálkové
Doprava
Silnice, Autobus
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře