Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
Novinka
1 590 000 Kč
Počet obrázků10
Prodej chaty o výměře 45 m2 v obci Nemojov -Starobucké Debrné
  • 2 pokoje
    Dispozice
  • 389 m2
    Užitná plocha
  • 389 m2
    Plocha parcely
  • Smíšená
    Budova
  • Dobrý
    Stav objektu

Prodej chaty o výměře 45 m2 v obci Nemojov -Starobucké Debrné

Starobucké Debrné č.ev., Nemojov, okres Trutnov

Nabízíme k prodeji chatu v klidné a malebné lokalitě Starobucké Debrné - Nemojov nad přehradou Les království, nedaleko Dvora Králové nad Labem. Nemovitost disponuje 2+1 dispozicí a půdorysem o velikosti 45m2. Celková plocha parcely činí 389 m2, z toho zastavěná plocha je 45 m2. V nemovitosti se nachází obývací pokoj , kuchyň, koupelna , samostatné WC a neposlední řadě ložnice. Terasa. Částečně podsklepeno. Voda obecní, elektřina 220, žumpa. Na pozemku se nachází dále prostorná dílna - kůlna a dřevník. Pozemek chaty je přirozeně ohraničen živými ploty a keři.

Chata se nachází ve vesnici Starobucké Debrné, za jejím okrajem přímo v lesích, která se pyšní klidným a přátelským prostředím. Díky tomu je ideálním místem pro odpočinek a relaxaci. Okolí nabízí mnoho možností pro výlety a outdoorové aktivity, jako jsou pěší túry, cyklistické trasy a výlety do okolní přírody.

Chata je ve velmi dobrém stavu a má veškeré potřebné vybavení pro pohodlné bydlení. Okna jsou orientována na jih, což zajišťuje dostatek denního světla a tepla. Na zahradě je možné relaxovat a trávit čas s rodinou a přáteli.

Pokud hledáte útulnou nemovitost nejen k rekreaci, v klidném prostředí s možností relaxace a odpočinku, pak je tato nabídka ideální pro vás. Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost a kontaktujte nás pro více informací a prohlídku tohoto krásného domu.

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
884478
Provize
včetně provize
Okres
Trutnov
Obec
Nemojov
Ulice
Starobucké Debrné č.ev.
Datum aktualizace
6.5.2024
Kategorie
Domy
Typ objektu
Chata
Dispozice domu
2 pokoje
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Dobrý
Budova
Smíšená
Počet podlaží objektu
3
Plocha parcely m2
389
Elektřina
230V
Odpad
Jímka
Doprava
Silnice, Autobus
Komunikace
Neupravená
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře